{"id":39493,"date":"2016-12-08T11:31:02","date_gmt":"2016-12-08T10:31:02","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=39493"},"modified":"2016-12-08T11:31:02","modified_gmt":"2016-12-08T10:31:02","slug":"zure-room","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/zure-room\/","title":{"rendered":"ZURE ROOM"},"content":{"rendered":"
Zure room, ook wel bekend als sour cream wordt gemaakt door gepasteuriseerde koffieroom aan te zuren met melkzuurbacteri\u00ebn.<\/a> Zure room is vooral geschikt voor koud gebruik omdat het snel schift.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Zure room, ook wel bekend als sour cream wordt gemaakt door gepasteuriseerde koffieroom aan te zuren met melkzuurbacteri\u00ebn. Zure room is vooral geschikt voor koud gebruik omdat het snel schift.<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":0,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[62,123],"article_term":[],"yoast_head":"\n