{"id":40602,"date":"2017-01-30T08:56:37","date_gmt":"2017-01-30T07:56:37","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=40602"},"modified":"2020-11-18T10:16:33","modified_gmt":"2020-11-18T09:16:33","slug":"signatuurgerechten-michel-kroft","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/signatuurgerechten-michel-kroft\/","title":{"rendered":"SIGNATUURGERECHTEN MICHEL VAN DER KROFT"},"content":{"rendered":"\n
\"SIGNATUURGERECHTEN
SIGNATUURGERECHTEN MICHEL VAN DER KROFT: OESTER<\/figcaption><\/figure><\/div>\n\n\n\n

SVH Meesterkok Michel van der Kroft<\/strong> van Restaurant \u2019t Nonnetje in Harderwijk werkt in een sfeervol en intiem  restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen hij samen met eigenaar- gastheer <\/strong>Edgar Groeneveld<\/a> , en de brigade, de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.<\/p>\n\n\n\n

Michel van der Kroft<\/strong> fantaseert, denkt en droomt over koken. Hij bruist van enthousiasme en legt zijn ziel op elk bord. Koken vanuit zijn eigen identiteit is voor hem heel belangrijk en dat proeft u. De kookstijl van chef Michel van der Kroft<\/strong>, die is bekroond met twee Michelinsterren. Michel<\/strong> zegt altijd kook recht uit je hart en leg je ziel op het bord. Uitgangspunt zijn de mooiste en pure biologische seizoenproducten die land en zee te bieden hebben. Van deze producten bereidt Michel<\/strong>, originele en verrassende gerechten waarbij de smaak altijd het belangrijkste is. Michel<\/strong> is ook lid van de IRISH BEEF CLUB<\/a><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Hierbij ziet u een aantal foto’s van Michel signatuurgerechten. <\/strong><\/p>\n\n\n\n