{"id":42582,"date":"2017-05-20T17:04:57","date_gmt":"2017-05-20T15:04:57","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=42582"},"modified":"2017-09-19T20:46:14","modified_gmt":"2017-09-19T18:46:14","slug":"qimiq","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/","title":{"rendered":"QIMIQ"},"content":{"rendered":"

\"Gastropedia\"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden, zonder dat er toevoegingen aan de room gedaan worden. Opklopbare zuivelbasis o.a. voor de bereiding van bavarois. Geleerd niet door, waardoor het zeer gemakkelijk te verwerken is. Pure roomsmaak. QimiQ – de eerste roombasis. ‘s Werelds enige echte betrouwbare roomproduct dat 50% minder vet bevat dan een klassieke room terwijl het zijn volle smaak behoudt.<\/p>\n

 <\/p>\n

QimiQ is in Nederland <\/a>beschikbaar in 2 varianten voor volgende toepassingen:<\/strong><\/em>
\nQimiQ Classic – om te
koken<\/a>, bakken<\/a> en verfijnen
\nQimiQ Whip – om op te
kloppen<\/a>
\nProducten  van QimiQ zijn gemaakt van echte room maar hebben unieke eigenschappen zoals: <\/strong><\/em>
\n\u2022 Betrouwbaar \u2013 geen stremmen of schiften
\n\u2022 Kortere bereidingstijden
\n\u2022 Langere presenteertijden
\n\u2022 Langere presenteertijden
\n\u2022 Gemaakt van echte room van de beste kwaliteit
\n\u2022 Geen aan te geven ingredi\u00ebnten
\n\u2022 Ideaal voor di\u00ebten \u2013 minder vet, volle smaak
\n\u2022
Glutenvrij<\/a>
\n\u2022 Bewaarbaar op kamertemperatuur
\n\u2022 Beloond met het Oostenrijkse kwaliteitslabel<\/p>\n

\"Gastropedia\"QimiQ is 100% natuurlijk en kan u snel en makkelijk gebruiken zonder verlies van smaak te hebben.<\/p>\n

Wereldwijd gepatenteerd productieproces<\/h5>\n

QimiQ is een Oostenrijks product, ontwikkeld door Rudolf F Haindl en Johann Mandl. Aan het productieproces werd meer dan 10 jaar gewerkt. QimiQ heeft een wereldwijd patent en is een geregistreerd handelsmerk. QimiQ is de eerste belangrijke innovatie op zuivelgebied in 50 jaar.<\/p>\n

Dit werd mogelijk gemaakt door een uniek wereldwijd gepatenteerd productieproces dat de gevoelige melkprote\u00efnen op een natuurlijke wijze beschermt door een coating van melkvet en een dun laagje gelatine. Dit resulteert in een fijnere structuur die compacter en stabieler is en die van QimiQ een uitstekende natuurlijke smaakdrager maakt.<\/p>\n

In Nederland is QimiQ verkijgbaar bij Delital <\/a>& Grensland zuivel.<\/a><\/p>\n

\n

 <\/h3>\n

 <\/p>\n

Ingredienten en voedingswaarden van QimiQ<\/h3>\n<\/div>\n

99% slagroom (15%) (MELK), gelatine (halal).<\/p>\n

\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Energie in Kilojoules<\/td>\n707<\/td>\n<\/tr>\n
Energie in Kcal<\/td>\n169<\/td>\n<\/tr>\n
Eiwitten<\/td>\n4,5<\/td>\n<\/tr>\n
Koolhydraten<\/td>\n4<\/td>\n<\/tr>\n
– waarvan suiker<\/td>\n4<\/td>\n<\/tr>\n
Vet<\/td>\n15<\/td>\n<\/tr>\n
– Waarvan verzadigd<\/td>\n10,3<\/td>\n<\/tr>\n
Enkelvoudig onverzadigd vet<\/td>\n0<\/td>\n<\/tr>\n
Meervoudig onverzadigd vet<\/td>\n0<\/td>\n<\/tr>\n
Vezels<\/td>\n0,4<\/td>\n<\/tr>\n
Zout<\/td>\n0,14<\/td>\n<\/tr>\n
Polyolen<\/td>\n0<\/td>\n<\/tr>\n
Cholesterol<\/td>\n0<\/td>\n<\/tr>\n<\/tbody>\n<\/table>\n
\n

Allergie-informatie<\/h3>\n<\/div>\n
\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Tarwe<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Rogge<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Gerst<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Haver<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Spelt<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Kamut<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Gluten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Schaaldieren<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Ei<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Vis<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Aardnoten en Pinda<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Soja<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Melk<\/td>\nMet allergenen<\/td>\n<\/tr>\n
Amandelen<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Hazelnoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Walnoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Cashewnoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Pecannoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Paranoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Pistachenoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Macadamianoten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Noten (schaalvruchten)<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Selderij<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Mosterd<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Sesam<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Zwaveldioxide en Sulfieten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Lupine<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Weekdieren<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Lactose<\/td>\nMet allergenen<\/td>\n<\/tr>\n
Cacao<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Glutamaat (E620 – E625)<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Kippenvlees<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Koriander<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Mais<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Peulvruchten<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Rundvlees<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Varkensvlees<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n
Wortel<\/td>\nZonder<\/td>\n<\/tr>\n<\/tbody>\n<\/table>\n<\/div>\n
 <\/div>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden, zonder dat er toevoegingen aan de room gedaan worden. Opklopbare zuivelbasis o.a. voor de bereiding van bavarois. Geleerd niet door, waardoor het zeer gemakkelijk te verwerken is. Pure roomsmaak. QimiQ – […]<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":44431,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[123],"article_term":[1022,1021,1020],"yoast_head":"\nQIMIQ • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"description\" content=\"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,\" \/>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"QIMIQ • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl\" \/>\n<meta property=\"article:modified_time\" content=\"2017-09-19T18:46:14+00:00\" \/>\n<meta property=\"og:image\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:width\" content=\"523\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:height\" content=\"969\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:type\" content=\"image\/jpeg\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<meta name=\"twitter:label1\" content=\"Geschatte leestijd\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data1\" content=\"2 minuten\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/\",\"name\":\"QIMIQ • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"primaryImageOfPage\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage\"},\"thumbnailUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg\",\"datePublished\":\"2017-05-20T15:04:57+00:00\",\"dateModified\":\"2017-09-19T18:46:14+00:00\",\"description\":\"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/\"]}]},{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg\",\"contentUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg\",\"width\":523,\"height\":969,\"caption\":\"Gastropedia\"},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Artikelen\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Productinformatie\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":4,\"name\":\"Zuivel\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/zuivel\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":5,\"name\":\"QIMIQ\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":\"required name=search_term_string\"}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"QIMIQ • Gastropedia","description":"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"QIMIQ • Gastropedia","og_description":"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/","og_site_name":"Gastropedia","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl","article_modified_time":"2017-09-19T18:46:14+00:00","og_image":[{"width":523,"height":969,"url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg","type":"image\/jpeg"}],"twitter_card":"summary_large_image","twitter_misc":{"Geschatte leestijd":"2 minuten"},"schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/","name":"QIMIQ • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage"},"image":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg","datePublished":"2017-05-20T15:04:57+00:00","dateModified":"2017-09-19T18:46:14+00:00","description":"Met QimiQ maakt u zowel diverse warme als koude toepassingen. Deze room uit Oostenrijk heeft de bijzondere eigenschap om vocht in producten te binden,","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#primaryimage","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg","contentUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/05\/60112-QimiQ-nieuw-1.jpg","width":523,"height":969,"caption":"Gastropedia"},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/qimiq\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Artikelen","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Productinformatie","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/"},{"@type":"ListItem","position":4,"name":"Zuivel","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/zuivel\/"},{"@type":"ListItem","position":5,"name":"QIMIQ"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/42582"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/article"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"version-history":[{"count":10,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/42582\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":44433,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/42582\/revisions\/44433"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/44431"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=42582"}],"wp:term":[{"taxonomy":"article_category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category?post=42582"},{"taxonomy":"article_term","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_term?post=42582"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}