{"id":56,"count":42,"description":"Spijsoli\u00ebn zijn vloeibare plantaardige oli\u00ebn, die door koud of warm persen (of door extraheren met behulp van een oplosmiddel) gewonnen worden uit zaden of vruchten. Na warm persen en extraheren moet de olie nog geraffineerd worden om verontreinigingen te verwijderen. Hierna wordt de olie ontkleurd en gestoomd en worden soms weer natuurlijke kleurstoffen toegevoegd. De voornaamste spijsoli\u00ebn zijn:","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/","name":"Oli\u00ebn en azijnen","slug":"olien-en-azijnen","taxonomy":"article_category","parent":15,"meta":[],"yoast_head":"\nOli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"Oli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Spijsoli\u00ebn zijn vloeibare plantaardige oli\u00ebn, die door koud of warm persen (of door extraheren met behulp van een oplosmiddel) gewonnen worden uit zaden of vruchten. Na warm persen en extraheren moet de olie nog geraffineerd worden om verontreinigingen te verwijderen. Hierna wordt de olie ontkleurd en gestoomd en worden soms weer natuurlijke kleurstoffen toegevoegd. De voornaamste spijsoli\u00ebn zijn:\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"CollectionPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/\",\"name\":\"Oli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\"},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Productinformatie\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Oli\u00ebn en azijnen\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":\"required name=search_term_string\"}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"Oli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"Oli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia","og_description":"Spijsoli\u00ebn zijn vloeibare plantaardige oli\u00ebn, die door koud of warm persen (of door extraheren met behulp van een oplosmiddel) gewonnen worden uit zaden of vruchten. Na warm persen en extraheren moet de olie nog geraffineerd worden om verontreinigingen te verwijderen. Hierna wordt de olie ontkleurd en gestoomd en worden soms weer natuurlijke kleurstoffen toegevoegd. De voornaamste spijsoli\u00ebn zijn:","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/","og_site_name":"Gastropedia","twitter_card":"summary_large_image","schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"CollectionPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/","name":"Oli\u00ebn en azijnen Archieven • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/olien-en-azijnen\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Productinformatie","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/productinformatie\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Oli\u00ebn en azijnen"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category\/56"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/taxonomies\/article_category"}],"up":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category\/15"}],"wp:post_type":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article?article_category=56"},{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/video?article_category=56"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}