{"id":49177,"date":"2018-10-28T11:28:00","date_gmt":"2018-10-28T10:28:00","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?p=49177"},"modified":"2018-11-04T10:50:49","modified_gmt":"2018-11-04T09:50:49","slug":"het-broodboek","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2018\/10\/28\/het-broodboek\/","title":{"rendered":"HET BROODBOEK"},"content":{"rendered":"

\"\"Dit ultieme broodboek combineert het beste van twee werelden: het ovenverse, artisanaal gebakken brood van Toon De Klerck<\/strong> wordt rijkelijk belegd door de beste chefs van Belgi\u00eb. Van wit brood tot donker meerzadenbrood, spelt- of glutenvrij brood, dit boek bevat voor ieder wat wils. Wie geen zin heeft om zelf met de deegrol aan de slag te gaan, heeft uiteraard nog genoeg aan de vele recepten voor een heerlijk broodbeleg. Meeneemlunch was nog nooit zo fancy \u00e9n zo lekker!<\/p>\n

In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij, tussen of op je brood!<\/p>\n\n\t\t