{"id":58149,"date":"2022-11-15T09:08:47","date_gmt":"2022-11-15T08:08:47","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?p=58149"},"modified":"2022-11-15T09:12:33","modified_gmt":"2022-11-15T08:12:33","slug":"aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/","title":{"rendered":"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux"},"content":{"rendered":"

\"\"Triton presenteert net voor de Feestdagen een nieuwe unieke oester voor de Benelux. Het gaat om een Spaanse creuse, \u2018Laureano\u2019 genaamd.  Die door Aquamossel Triton exclusief in de markt gezet wordt. Deze oester wordt gekweekt in Galici\u00eb, in de gemeente Cambados (Provincie Pontevedra). En heeft een smaak die lijkt op die van de Zeeuwse platte oester, eerst zoet, daarna zilt en ten slotte een nootachtige nasmaak. Een echte delicatesse dus!<\/p>\n

Deze oester is erg goed gevuld; vol met mooi romig vlees en bijzonder mooi van kleur (blank). De oester is beschikbaar in maat 2 en maat 3.  En in de gebruikelijke verpakkingseenheden voor buitenlandse oesters: 48, 24 en 12 stuks. Uiteraard verpakt in een mooi houten mandje met chique design.<\/p>\n

\u2018Mariscos Laureano\u2019 is de naam van de in Spanje zeer bekende oesterkweker die met deze oester hofleverancier is van het Koninklijk huis van Spanje. Verder is hij leverancier van andere royalties en bekendheden. In Spanje en heeft hij o.a. ook zijn eigen wijnhuizen. Aquamossel-Triton heeft een unieke samenwerking met deze oesterkweker en is er trots op om het assortiment uit te kunnen breiden met deze soort. Het is het enige bedrijf in de Benelux met een Spaanse oester in het assortiment.<\/p>\n

Voor meer info mail naar of  info@aquatriton.nl<\/a> bel met Alex van Houte +31 (0)682854409<\/em><\/p>\n

\"\" <\/em><\/h4>\n

 <\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Triton presenteert net voor de Feestdagen een nieuwe unieke oester voor de Benelux. Het gaat om een Spaanse creuse, \u2018Laureano\u2019 genaamd.  Die door Aquamossel Triton exclusief in de markt gezet wordt. Deze oester wordt gekweekt in Galici\u00eb, in de gemeente Cambados (Provincie Pontevedra). En heeft een smaak die lijkt op die van de Zeeuwse platte […]<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":58150,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"categories":[2512],"tags":[3834,3832,3530,3833],"yoast_head":"\nAquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Triton presenteert net voor de Feestdagen een nieuwe unieke oester voor de Benelux. Het gaat om een Spaanse creuse, \u2018Laureano\u2019 genaamd.  Die door Aquamossel Triton exclusief in de markt gezet wordt. Deze oester wordt gekweekt in Galici\u00eb, in de gemeente Cambados (Provincie Pontevedra). En heeft een smaak die lijkt op die van de Zeeuwse platte […]\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl\" \/>\n<meta property=\"article:published_time\" content=\"2022-11-15T08:08:47+00:00\" \/>\n<meta property=\"article:modified_time\" content=\"2022-11-15T08:12:33+00:00\" \/>\n<meta property=\"og:image\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:width\" content=\"1020\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:height\" content=\"1024\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:type\" content=\"image\/jpeg\" \/>\n<meta name=\"author\" content=\"John van de Ven\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<meta name=\"twitter:label1\" content=\"Geschreven door\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data1\" content=\"John van de Ven\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:label2\" content=\"Geschatte leestijd\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data2\" content=\"2 minuten\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/\",\"name\":\"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"primaryImageOfPage\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage\"},\"thumbnailUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg\",\"datePublished\":\"2022-11-15T08:08:47+00:00\",\"dateModified\":\"2022-11-15T08:12:33+00:00\",\"author\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/0fdaf8f8fad734f90d93d1fdb1544108\"},\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/\"]}]},{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg\",\"contentUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg\",\"width\":1020,\"height\":1024},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Nieuws\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/category\/nieuws\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":\"required name=search_term_string\"}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"},{\"@type\":\"Person\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/0fdaf8f8fad734f90d93d1fdb1544108\",\"name\":\"John van de Ven\",\"image\":{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/image\/\",\"url\":\"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f03cba894c80b8fa06a2fb67f79f2ba1?s=96&d=mm&r=g\",\"contentUrl\":\"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f03cba894c80b8fa06a2fb67f79f2ba1?s=96&d=mm&r=g\",\"caption\":\"John van de Ven\"},\"sameAs\":[\"http:\/\/www.johnvandeven.com\"]}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia","og_description":"Triton presenteert net voor de Feestdagen een nieuwe unieke oester voor de Benelux. Het gaat om een Spaanse creuse, \u2018Laureano\u2019 genaamd.  Die door Aquamossel Triton exclusief in de markt gezet wordt. Deze oester wordt gekweekt in Galici\u00eb, in de gemeente Cambados (Provincie Pontevedra). En heeft een smaak die lijkt op die van de Zeeuwse platte […]","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/","og_site_name":"Gastropedia","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl","article_published_time":"2022-11-15T08:08:47+00:00","article_modified_time":"2022-11-15T08:12:33+00:00","og_image":[{"width":1020,"height":1024,"url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg","type":"image\/jpeg"}],"author":"John van de Ven","twitter_card":"summary_large_image","twitter_misc":{"Geschreven door":"John van de Ven","Geschatte leestijd":"2 minuten"},"schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/","name":"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage"},"image":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg","datePublished":"2022-11-15T08:08:47+00:00","dateModified":"2022-11-15T08:12:33+00:00","author":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/0fdaf8f8fad734f90d93d1fdb1544108"},"breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#primaryimage","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg","contentUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2022\/11\/db038b04-bf2f-4679-82db-03059a4c90c0.jpg","width":1020,"height":1024},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2022\/11\/15\/aquamossel-triton-introduceert-spaanse-oesters-voor-de-benelux\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Nieuws","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/category\/nieuws\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Aquamossel-Triton introduceert Spaanse oesters voor de Benelux"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"Person","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/0fdaf8f8fad734f90d93d1fdb1544108","name":"John van de Ven","image":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#\/schema\/person\/image\/","url":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f03cba894c80b8fa06a2fb67f79f2ba1?s=96&d=mm&r=g","contentUrl":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/f03cba894c80b8fa06a2fb67f79f2ba1?s=96&d=mm&r=g","caption":"John van de Ven"},"sameAs":["http:\/\/www.johnvandeven.com"]}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/58149"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=58149"}],"version-history":[{"count":4,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/58149\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":58154,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/58149\/revisions\/58154"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/58150"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=58149"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=58149"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=58149"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}