{"id":59315,"date":"2024-02-08T21:48:41","date_gmt":"2024-02-08T20:48:41","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?p=59315"},"modified":"2024-03-01T16:46:01","modified_gmt":"2024-03-01T15:46:01","slug":"uitbreiding-wedstrijden-pate-en-croute-pates-of-terrines-van-wild","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/2024\/02\/08\/uitbreiding-wedstrijden-pate-en-croute-pates-of-terrines-van-wild\/","title":{"rendered":"Uitbreiding wedstrijden met Pat\u00e9 en Cro\u00fbte, pat\u00e9s of terrines van wild"},"content":{"rendered":"
\n
\"Foto's:
Foto’s: Michiel Zoeter<\/figcaption><\/figure><\/div>\n\n\n

Tijdens de openingsweken van het Nederlandse wildseizoen organiseert www.gastropedia.nl<\/a> na het succes  van 2023 dit jaar voor de tweede keer op het Nationale Park de Hoge Veluwe een unieke wedstrijd. De zoektocht naar de Lekkerste & Beste Wild Droge Worst van 2024<\/strong> wordt vergezeld door een nieuwe competitie. Op verzoek van de deelnemers  van afgelopen jaar gaan we dit jaar ook op jacht naar de Lekkerste & Beste Wild pat\u00e9s<\/strong> van Nederland.<\/p>\n\n\n\n

Pat\u00e9 en Cro\u00fbte, pat\u00e9s of terrines<\/strong> dienen, net als de droge worst, minimaal 70% Hollands<\/strong> wild te bevatten. Waarbij alle decoraties eetbaar moeten zijn. Externe versieringen aan de terrine zijn niet toegestaan. Meer informatie over deze spannende wedstrijden is binnenkort beschikbaar op www.gastropedia.nl<\/a>.<\/p>\n\n\n\n

Deze wedstrijden  hebben  allebei 2 categorie\u00ebn 1.<\/strong> Gevorderden\/Slagers 2.<\/strong> Junior slagers\/leerling koks t\/m 26 jaar. De voorzitter van de jury is voor beide wedstrijden Paul van Trigt.<\/strong> Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige en winnaar van vele (inter-)nationale vakwedstrijden. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst, vleeswaren en traiteurproducten.<\/p>\n\n\n\n

De prijsuitreikingen vinden plaats op 19 oktober 2024 <\/strong>tijdens het Open Nederlandse culinair Wild BBQ<\/strong>. Een wedstrijd wat gehouden wordt op het Nationale Park de Hoge Veluwe<\/strong>. Heeft u interesse om mee te doen of op een andere manier hierbij betrokken te raken mail dan naar info@gastropedia.nl. <\/a><\/p>\n\n\n\n

<\/object>inschrijf-formulier-Nederlands-Kampioenschap-droge-Worst-van-Wild-en-Wild-pate-2024<\/a>Downloaden<\/a><\/div>\n\n\n\n
<\/figure>
\n

<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n

<\/p>\n\n\n\n