We zijn te gast bij de beste banketbakker van Nederland en de man die de lekkerste croquetten te wereld heeft ontwikkeld. Samen met zijn kleindochter Stella en de mooiste filmpjes met een geweldige uitleg maakt voor Foodtube.nl, en die wij ook mogen delen bij ons op de site. Cees Holtkamp geboren te Schipluiden is oprichter […]
In de podcast van Gastropedia.nl luistert u naar de culinaire overpeinzingen. Met aandacht voor het heden, het verleden en de toekomst. Vragen als, waarom en waarvoor worden gesteld aan mensen uit de culinaire wereld. Terugluisteren kunt u op een moment dat u uitkomt.
PODCAST MAURICE DIKS
Eerlijke bieren van het Waddeneiland Texel gebrouwen door de Tesselaar Familiebrouwerij. De Familie Diks brouwt sinds 2017 een eigen serie bieren op het Eiland Texel. Op het bedrijventerrein Spinbaan in Den Burg vind je de ambachtelijke bierbrouwerij met knus proeflokaal. In unieke koperen ketels brouwt de Familie ondergistend en bovengistende bieren. Stuk voor stuk bieren […]
PODCAST MET EDGAR GROENEVELD
Edger Groeneveld SVH Wijnmeester. In dagelijks leven is Edgar Sommelier van restaurant t ’Nonnetje in Harderwijk. Bestuurslid van het Nederlands Gilde van Sommeliers vader van 3 kinderen. Woont in Ede.
Podcast met Felix Wilbrink
Winnaar van de Wina Bron prijs in 2010. Schrijft elke dag een recept met een verhaaltje in De Telegraaf. Culinaire achtergrondverhalen. Wordt veelvuldig gevraagd om in een jury te zitten bij kookwedstrijden. Bierkenner. En heeft een aantal boeken op zijn naam staan.
Podcast met Jeroen Wesselink
200 Fahrenheit is sinds 2013 de specialist in keramische bbq’s ook wel kamado genoemd. Het is opgericht in 2013 door Jeroen & Martijn Wesselink. Inmiddels actief met meer dan 30 medewerkers. Ze verkopen merken als de Bastaard, Grill Gugu Grizzly, Treager grills, Tenderflame. Wij zijn te gast bij Jeroen Wesseling, het creatieve gedeelte van de […]
PODCAST MET RIK JANSMA
We zijn te gast bij restaurant de Basiliek in Harderwijk bij eigenaar Rik Jansma. Hij is het restaurant je in 2006 begonnen je kreeg in 2007 een Michelinster. Hij is voorzitter van JRE Nederland geweest, zit in het internationale bestuur van de JRE. Rik is niet alleen ondernemer, kok maar ook levensgenieter. Geniet van het […]
