Frisse, scherpsmakende wortelsoort die als specerij wordt gebruikt, zowel afzonderlijk als in kruidenmengsels en -pasta’s.
- 1
- 2
- 3
- …
- 8
- Volgende »
AJOWAN
Scherp smakende zaden, gebruikt in groentegerechten en deegwaren; wordt ook wel ajwain genoemd.
AJWAIN
Ajowan.
ALOO
Aardappelen
ALOO ROTI
Aardappelbrood.
BESAN
Tot fijn meel vermalen kikkererwten voor het bereiden van deeg, beslag, sauzen en brood.
BHINDI
Okra
BHOONA
Gebakken
CACHUMBER
1. Pittige saus of dip. 2. Een pikant groentemengsel.
CAYENNEPEPER
Mengsel van gedroogde en gemalen rode pepers met een zeer scherpe smaak.
CHAAR MAGAZ
Vier soorten gemengde pompoen- en meloenzaden.
CHANNA DAL
Gele spliterwten.
- 1
- 2
- 3
- …
- 8
- Volgende »