menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Keukengereedschappen en Apparatuur » Elektrische keukenapparatuur
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

BAIN-MARIEPAN

Geplaatst op: 11 november 2015

Bain Marie

Dubbele pan voor het au bain-marie bereiden en warmhouden van spijzen. Dit gebeurt door middel van heet water in de buitenpan, terwijl het gerecht zich in de inzetpan bevindt. Een bain-mariepan bestaat uit een buitenpan, een inzetpan en een deksel, soms als één geheel uitgevoerd. De pan is in ronde, maar ook in rechthoekige vorm […]

BAKPLAAT

Geplaatst op: 11 november 2015

Bakplaat

Bakplaten zijn er in verschillende soorten, onder andere als tafelmodel, als inbouwplaat in fornuizen of als onderdeel van een kookeiland. Ze kunnen gemaakt zijn van staal, roestvrij staal of chroomstaal-spiegelplaat. Door de dikte van de plaat (12 mm) wordt de warmte beter verdeeld en branden spijzen minder snel aan dan bijvoorbeeld in pannen met een […]

BLENDER

Geplaatst op: 11 november 2015

Maak je eigen gezonde smoothies, soepen, amandelmelk of zelfs pindakaas. Kruiden , fruit of ander grondstoffen purerendoe je met een goede blender.   Elektrische mengbeker van glas, roestvrij staal of policarbonaat. Door middel van een snel roterend mes onder in de beker kunnen ingrediënten zeer snel verkleind en/of gemengd worden. Door het slim samenwerken van de […]

CUTTER

Geplaatst op: 11 november 2015

Cutter

Apparaat voor het snijden en vermengen van ingrediënten. Een cutter bestaat uit een gepolijste kom van roestvrij staal die bestand is tegen vocht, vet, kruiden, zuren, vleessappen etc. De kom heeft een maximum inhoud van 3 l. De cutter kan, afhankelijk van de capaciteit, 30 tot 300 kg per uur verwerken.

DROOGMACHINE OF DEHYDRATOR

Geplaatst op: 25 juli 2017

Dehydrator, Gastropedia

Een droogmachine of dehydrator gebruikt u voor het conserveren, in dit geval drogen, van voedsel. Hierdoor blijven etenswaren langer houdbaar, waarbij vitaminen en mineralen worden behouden. Bekende droogmachines zijn er van Stöckli, Espressions, Sedona en Tre Spade. Een dehydrator blaast met een ventilator lucht langs groenten en fruit, vlees, kruiden en bloemen. Droog eenvoudig fruit, […]

ELEKTRISCHE OLIEPERS

Geplaatst op: 25 juli 2017

Maak uw eigen olie uit olijven, zaden en noten. Serveer bijvoorbeeld een carpaccio besprenkeld met uw eigen vers gedraaide olie! De elektrische oliepers maakt eenvoudig hoge kwaliteit olie. In verse olie zitten nog alle voedingsstoffen en vitamines en de volledige smaak van de zaden of noten.  Met deze unieke pers maakt u thuis olie van vrijwel […]

ELEKTRISCHE SOEPKETEL

Geplaatst op: 11 november 2015

Elektrische soepketel

Ketel voor het warmhouden van gerechten. Ook wel bekend als hotpot en geschikt voor zelfbedieningbuffetten of achter de bar. De ketel mag uitsluitend nat worden gebruikt, dat wil zeggen au bain-marie. Hij heeft een roestvrij stalen binnenpan, een scharnierende deksel, een thermostaat en een controlelampje.

ESPRESSIONS MYCOOK

Geplaatst op: 9 januari 2019

Espressions MyCook professional, gASTROPEDIA

Het was een bijna ondoenlijk streven: Alle tekortkomingen die de professionals ondervonden in keukenmachine, blender, maalmachine, deegmachine, inductiekoker en/of (stoom)pan moesten worden uitgebannen in de nieuw te ontwerpen super-machine. Het resultaat: MyCook, een meesterstuk met bijzonder krachtige motor, hoogwaardige en robuuste materiaalkeuze, en geniale techniek. De alleskunner met praktisch oneindige toepassingen, werd direct een icoon […]

FOODPROCESSOR

Geplaatst op: 11 november 2015

Foodprocessor

Te vergelijken met de > cutter, maar met een kleinere mengkom (1,8 l). De kom, van doorzichtig policarbonaat, is voorzien van een deksel van hetzelfde materiaal en een gegolfd roestvrij stalen mes. Voor de foodprocessor zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar.

FRITEUSE

Geplaatst op: 11 november 2015

Frituur

Bak of pan voor het frituren van spijzen in frituurvet of olie. Er zijn twee systemen van verwarmen: onder of in de pan. Het eerste spreekt voor zichzelf; in het tweede geval wordt het vet in de pan verhit door middel van elektrische verwarmingselementen of gasbuizen. Er zijn tafelfriteuses, kleine, vrijstaande tafelmodellen en friteuses die […]

GOOSENECK POUR OVER KETTLE

Geplaatst op: 21 maart 2019

Van Amsterdam en Parijs tot aan New York: pour over coffee en -thee is helemaal hip bij de liefhebbers! Geniet nu ook thuis van deze populaire, handgezette koffie en thee met de in RVS uitgevoerde Espressions ‘’Gooseneck Pour Over Kettle’’. De Gooseneck is zeer gemakkelijk in gebruik en beschikt over een speciale zwanenhalsuitloop voor het uiterst consistent opschenken van […]

HOTPOT

Geplaatst op: 12 november 2015

Hotpot

Elektrische soepketel.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact