menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Keukengereedschappen en Apparatuur » Vis gereedschappen
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

DESINFECTIE DISPENSER

Geplaatst op: 11 mei 2020

De vraag naar desinfectiemiddelen neemt in deze tijd, met griepgolven en strenge hygiëne eisen, steeds verder toe. Virussen, bacteriën, allemaal aanwezig op deze wereld. Het wordt tijd om verstandig om te gaan met uw hygiëne. In de bus, de trein, de supermarkt, de buurtwinkel, de benzinepomp, het bankgebouw en overal waar veel publiek komt kunnen we […]

DESINFECTIEMIDDEL

Geplaatst op: 6 december 2015

Desinfectiemiddel

Na het reinigen van gereedschappen, vloeren, werktafels en machines worden deze besproeid met een desinfectiemiddel om schadelijke micro–organismen te doden.

DRAAD FILEERDER (VOOR KLEINE VISJES)

Geplaatst op: 20 april 2017

Draad fileerder, Gastropedia

Met een draad fileerder fileert u uiterst makkelijk kleine visjes. Met dit praktische ontwerp wonnen we de Solutions prijs 2017. Deze draad fileerder is verrassend makkelijk schoon te maken.   Vooral favoriet bij professionele koks, maar ook hobby koks weten ze inmiddels te vinden.

ECAILLER

Geplaatst op: 15 juni 2018

Ecailler, gastropedia

Speciaal ontworpen om vis die met behoud van vel wordt verwerkt worden te ontschubben. Het ontschubben is een lastig karweitje. Leg de vis met de staart naar je toe en houdt hem stevig vast. Met de ecailler van staart naar kop ontschubben. Zo laten de schubben het beste los. Herhaal de handeling enkele malen aan […]

GRILLPAN

Geplaatst op: 12 november 2015

Grillpan

Pan voor het grillen van vlees, vis, groenten, etc. De bodem is voorzien van opstaande ribbels waar het product verhit wordt door middel van geleidingswarmte; tussen de ribbels wordt het verwarmd door stralingswarmte. Opstaande rand en gootje dienen om het vocht op te vangen en af te voeren.

HARINGKAAKMES

Geplaatst op: 24 mei 2017

Haringkaakmes, Gastropedia

Het kaken van haring is een bepaalde bewerking van een haring waarbij een deel van de ingewanden en de kieuwen weggesneden worden. Dit heeft als doel de houdbaarheid van de haring te verbeteren en hem minder bitter te laten smaken. Volgens de overlevering zou Willem Beukelszoon, een visser uit Biervliet, deze bewerking in de 14de […]

KOKKELNAALDEN- KREUKELHAAKJES

Geplaatst op: 24 juli 2017

Kokkelnaalden / kreukelhaakjes, Gastropedia

Deze van rvs  staalwarengemaakte kokkelnaalden- kreukelhaakjes zijn een handig hulpmiddel voor het eten van de overheerlijke kokkels. Door het haakje aan het uiteinde van de naald is het er uithalen van de alikruik/kokkel uit zijn schelp eenvoudig te doen.

KRABTANG

Geplaatst op: 7 augustus 2017

Krabtang, Gastropedia

Mooie stevige kunststof  krabtang. Hiermee kraakt u met gemak schaal en scharen van kreeft en krab. Materiaal Kunststof

LEDEREN BBQ SCHORT

Geplaatst op: 28 maart 2017

Deze bbq schorten zijn bij uitstek geschikt voor grillmasters en BBQ-ers en zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten en kleuren. Ieder leren schort is handgemaakt van zeer soepel rundleer. Een goed lederen schort beschermt u tegen opspattende vloeistoffen. Vintage leer is een stevig en dik rundleer met een gebruikte look. Deze leren schorten krijgen door het […]

LITEREMMER

Geplaatst op: 12 november 2015

Literemmer

Ook wel keukenemmer genoemd. Goede keukenemmers zijn van roestvrij staal of kunststof, zijn stabiel en hebben een maatverdeling. De voet moet opengewerkt zijn om de emmer goed te kunnen schoonmaken.

LITERMAAT

Geplaatst op: 12 november 2015

Litermaat

Ook wel maatbeker genoemd. Maatbekers dienen voor het afmeten van vloeistoffen en zijn bij voorkeur van hittebestendig en doorzichtig kunststof. Maatbekers van roestvrij staal zijn iets moeilijker af te lezen omdat de maatverdeling aan de binnenzijde zit.

MESSEN

Geplaatst op: 29 maart 2017

Zie link: Messen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact