Een RVS Rooster afwassen is eigenlijk not done. Echte pitmasters en chefs stoken de bbq goed op, leggen hun rooster boven het hete vuur en borstelen met een staalborstel. Welke staalborstel? Deze lange borstel is voorzien van een handige greep en een extra lange steel, waardoor je ook bij een hete bbq je handen niet […]
- 1
- 2
- 3
- 4
- Volgende »
BOTERKRULLER
Met een boterkruller maakt u in een handomdraai decoratieve elegante krullen van roomboter. Voor de beste krullen gebruikt u de boterkruller met koude harde boter. Schraap met de kruller over het oppervlak van de boter en laat deze zich in de ronding van de kruller oprollen.
BRAADZAK
Bereidingswijze van vlees in een daarvoor geschikte zak. Doe het vlees (met of zonder andere ingrediënten) in de braadzak en sluit die goed af.. Maak in de bovenkant van de zak vier gaatjes. De bereidingstijd is afhankelijk van de soort en de grootte van het vlees, vis of groente. Met een braadzak bereid je eenvoudig […]
CASSEROLE LA COCOTTE
De casserroles van AMT Gastroguss zijn geliefd wegens hun 9,5 mm dikke bodem. Ooit speciaal ontworpen voor professionele koks zijn deze casseroles nu ook favoriet bij enthousiaste amateurkoks. De dikke KRASVASTE Lotan anti-aanbaklaag zorgt dat uw gerechten niet kleven en soepel uit de casserrole glijden, zelfs als u maar heel weinig boter of olie wilt […]
CHICKEN-SITTER
Deze Chicken Sitter is niet van blik en ook niet van keramiek. Nee deze is geheel gemaakt van gietijzer. Heerlijk voor kip op de bbq. Om de Chicken Sitter kun je lekker aardappels of groenten grillen. Perfect voor een heerlijke maaltijd voor het hele gezin.
CHICKEN-SITTER (KERAMISCHE)
Wie kent het klassieke gerecht van de kip op bier niet? Een heerlijk kip aan de buitenkant gegrild en aan de binnenkant gestoomd met kruidig bier. Op deze keramische chicken sitter zit je kip extra stevig en valt de kip niet om. Bovendien kun je variëren zoals kip met wijn, of een kip met ketjap […]
DECOREERPEN
Met de professionele decoreer pen van Triangle kunt u als een professionele chef schitterende tekeningen maken op uw borden. Deze decoreer pen functioneert als een vulpen en werkt vlot en fijn. Bij regelmatig gebruik zult u steeds vaardiger en sneller worden. Vooral favoriet bij professionele koks, maar ook hobby koks weten ze inmiddels te vinden. […]
DEEGSNIJDER
Ook wel ‘jan-hagelsnijder’ genoemd. Wordt gebruikt om van deeg gelijke delen te snijden voor bijvoorbeeld een koek of taart. De vernikkelde wielen van de deegsnijder zijn verstelbaar door middel van een ruitmechanisme, zodat het apparaatje voor meerdere maten geschikt is. Er zijn ook kleine deegsnijders met één wiel. Deze worden vaak gebruikt als pizzasnijder.
DESINFECTIE DISPENSER
De vraag naar desinfectiemiddelen neemt in deze tijd, met griepgolven en strenge hygiëne eisen, steeds verder toe. Virussen, bacteriën, allemaal aanwezig op deze wereld. Het wordt tijd om verstandig om te gaan met uw hygiëne. In de bus, de trein, de supermarkt, de buurtwinkel, de benzinepomp, het bankgebouw en overal waar veel publiek komt kunnen we […]
DRESSEERNAALD
Dresseren is het opbinden van vlees en gevogelte zodat de dunnere stukken niet kunnen uitdrogen. Met de professionele Solinger dresseernaald bindt u makkelijk vlees en gevogelte samen. Een dresseernaald hoort in elke professionele keuken! Hiermee krijgt u een perfect gerecht: naai het gevulde vlees aan elkaar, zodat het sap en de vulling er niet uit kunnen lopen. Of […]
DROOGMACHINE OF DEHYDRATOR
Een droogmachine of dehydrator gebruikt u voor het conserveren, in dit geval drogen, van voedsel. Hierdoor blijven etenswaren langer houdbaar, waarbij vitaminen en mineralen worden behouden. Bekende droogmachines zijn er van Stöckli, Espressions, Sedona en Tre Spade. Een dehydrator blaast met een ventilator lucht langs groenten en fruit, vlees, kruiden en bloemen. Droog eenvoudig fruit, […]
DRY AGING RIJPINGSKAST
Het rijpen van vlees (dry-aging) kennen we al geruime tijd. Het via een dry aging rijpingskast te doen is voor vele nieuw. Meest bekende voorbeeld is het rijpen van wild (besterven). Maar niet alleen wild, ook veel andere soorten vlees worden er beter van, al reageert het ene type vlees er beter op dan het […]

- 1
- 2
- 3
- 4
- Volgende »