menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Keukengereedschappen en Apparatuur » Algemeen » Pagina 2
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende »

ELEKTRISCHE OLIEPERS

Geplaatst op: 25 juli 2017

Maak uw eigen olie uit olijven, zaden en noten. Serveer bijvoorbeeld een carpaccio besprenkeld met uw eigen vers gedraaide olie! De elektrische oliepers maakt eenvoudig hoge kwaliteit olie. In verse olie zitten nog alle voedingsstoffen en vitamines en de volledige smaak van de zaden of noten.  Met deze unieke pers maakt u thuis olie van vrijwel […]

FONDUEPAN

Geplaatst op: 2 september 2017

RVS Kaasfondue met een spiritus verwarming. Gastropedia

Omdat je op  verschillende manieren kan fonduen  is het belangrijk eerst te bepalen welk type fondue je wilt doen voordat je een fonduepan aanschraft, kaasfondue, vleesfondue, Chinese fondue of chocoladefondue. Sommige fonduesets zijn geschikt voor meerdere typen fondue, maar bedenk wel dat een fondueset over het algemeen het meest geschikt is voor één type fondue. […]

GRILL-VERHOGER

Geplaatst op: 9 maart 2019

De Grillverhoger is een extra etage bovenop je rooster. Zo heb je 60% extra grill oppervlakte en kun je vlees, vis en groente wat verder van het vuur plaatsen voor een langzamere garing of om warm te houden. Met de extra etage kun je veel bereiden en scheid je verschillende producten makkelijker. 

HOUTEN KEUKEN GRILL TANG

Geplaatst op: 22 augustus 2017

Gastropedia

Volledig ambachtelijk gemaakte gril- en keukentangen van beukenhout. Geen enkele andere tang, van welk materiaal dan ook, evenaart de grip van deze tangen. Bovendien blijft het oppervlak van uw pannen onbeschadigd. Deze grill- en keukentang mag zich tooien met het etiket ‘Made in Germany’ en is een zeer terechte winnaar van de Red Dot Design […]

JULIËNNESNIJDER

Geplaatst op: 15 september 2017

Juliennesnijder, Gastropedia

Met deze professionele juliënnesnijder kunt u zeer makkelijk wortels, courgettes, rode bietjes enzovoorts in mooie gelijkmatige fijne reepjes snijden. Probeer ook eens groentespaghetti te snijden of leuke sliertjes van groenten voor in de soep of in salades.

KAASSCHAAF

Geplaatst op: 17 maart 2018

Deze kaasschaaf, gemaakt van roestvrij staal met een gekartelde snijkant, snijdt uw harde kaas gemakkelijk in de juiste plakjes. Een zeer nuttig gebruiksvoorwerp voor iedereen die van een plakje kaas houdt., Gastropedia

De kaasschaaf is een schaaf waarmee een dun plakje van een stuk kaas kan worden gesneden. Om een kaasschaaf te kunnen gebruiken moet de kaas de juiste consistentie hebben, dus niet te zacht en niet te hard zijn. De meeste Nederlandse, Scandinavische en Duitse kaassoorten zijn geschikt om met een kaasschaaf te bewerken. Daarom wordt […]

LIGHTER

Geplaatst op: 8 maart 2019

De One Minute Lighter laat houtskool ontbranden met een druk op de knop. Met de aansteker kunt u binnen enkele seconden beginnen met barbecueën. De aansteker zorgt er voor dat het niet langer meer nodig is aanmaak middelen te gebruiken. Daarnaast is er bij het aansteken nauwelijks sprake van rookontwikkeling.

MANDOLINE

Geplaatst op: 20 juni 2017

Een mandoline is een onmisbaar onderdeel van je keukenuitrusting voor de voorbereiding van je maaltijd. Iedereen die salades maakt, ui-ringen wil snijden of regelmatig gesneden kubusjes wortel wil serveren kan niet zonder. Deze snijhulpen zijn op vele manieren inzetbaar en af te stellen. Vervolgens kan je snel grote of kleine hoeveelheden groente of fruit op […]

MEAT PRESS

Geplaatst op: 8 maart 2019

Erg handig deze pers om op groenten en vlees te plaatsen zodat deze extra goed doorgrillen. Geeft ook nog eens mooie roosterstrepen op je groenten, vlees of vis.

MELOEN UITSTEKER

Geplaatst op: 12 juli 2018

Meloen uitsteker, gastropedia

Met deze handige meloen uitsteker snijdt u in een handomdraai vormen uit fruit.

MOSSELPAN

Geplaatst op: 24 juli 2017

Mosselpan, Gastropedia

Mosselpan zijn er tegenwoordig in de kleur zwart en wit , speciaal geschikt voor horeca, al worden ze tegenwoordig ook wel al thuis gebruikt. De mosslepan heeft een speciale deksel die u tijdens het eten kunt gebruiken voor de lege schelpen van de mosselen. Tijdens het koken kunt u deze deksel op de pan plaatsen. […]

OVENPLANK VAN CEDARWOOD

Geplaatst op: 29 maart 2017

  Een ovenplank van cedarwood wordt gebruikt om gerechten in de oven te bereiden. Door verhitting komt de geur van het cederhout als extra smaak in het gerecht. Het is belangrijk de plank minimaal 2 uur te weken in water, alvorens je hem in de oven gebruikt. Je dient vervolgens het gerecht op de plank […]

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact