Maak uw eigen olie uit olijven, zaden en noten. Serveer bijvoorbeeld een carpaccio besprenkeld met uw eigen vers gedraaide olie! De elektrische oliepers maakt eenvoudig hoge kwaliteit olie. In verse olie zitten nog alle voedingsstoffen en vitamines en de volledige smaak van de zaden of noten. Met deze unieke pers maakt u thuis olie van vrijwel […]
FONDUEPAN
Omdat je op verschillende manieren kan fonduen is het belangrijk eerst te bepalen welk type fondue je wilt doen voordat je een fonduepan aanschraft, kaasfondue, vleesfondue, Chinese fondue of chocoladefondue. Sommige fonduesets zijn geschikt voor meerdere typen fondue, maar bedenk wel dat een fondueset over het algemeen het meest geschikt is voor één type fondue. […]
GRILL-VERHOGER
De Grillverhoger is een extra etage bovenop je rooster. Zo heb je 60% extra grill oppervlakte en kun je vlees, vis en groente wat verder van het vuur plaatsen voor een langzamere garing of om warm te houden. Met de extra etage kun je veel bereiden en scheid je verschillende producten makkelijker.
HOUTEN KEUKEN GRILL TANG
Volledig ambachtelijk gemaakte gril- en keukentangen van beukenhout. Geen enkele andere tang, van welk materiaal dan ook, evenaart de grip van deze tangen. Bovendien blijft het oppervlak van uw pannen onbeschadigd. Deze grill- en keukentang mag zich tooien met het etiket ‘Made in Germany’ en is een zeer terechte winnaar van de Red Dot Design […]
JULIËNNESNIJDER
Met deze professionele juliënnesnijder kunt u zeer makkelijk wortels, courgettes, rode bietjes enzovoorts in mooie gelijkmatige fijne reepjes snijden. Probeer ook eens groentespaghetti te snijden of leuke sliertjes van groenten voor in de soep of in salades.
KAASSCHAAF
De kaasschaaf is een schaaf waarmee een dun plakje van een stuk kaas kan worden gesneden. Om een kaasschaaf te kunnen gebruiken moet de kaas de juiste consistentie hebben, dus niet te zacht en niet te hard zijn. De meeste Nederlandse, Scandinavische en Duitse kaassoorten zijn geschikt om met een kaasschaaf te bewerken. Daarom wordt […]
LIGHTER
De One Minute Lighter laat houtskool ontbranden met een druk op de knop. Met de aansteker kunt u binnen enkele seconden beginnen met barbecueën. De aansteker zorgt er voor dat het niet langer meer nodig is aanmaak middelen te gebruiken. Daarnaast is er bij het aansteken nauwelijks sprake van rookontwikkeling.
MANDOLINE
Een mandoline is een onmisbaar onderdeel van je keukenuitrusting voor de voorbereiding van je maaltijd. Iedereen die salades maakt, ui-ringen wil snijden of regelmatig gesneden kubusjes wortel wil serveren kan niet zonder. Deze snijhulpen zijn op vele manieren inzetbaar en af te stellen. Vervolgens kan je snel grote of kleine hoeveelheden groente of fruit op […]
MEAT PRESS
Erg handig deze pers om op groenten en vlees te plaatsen zodat deze extra goed doorgrillen. Geeft ook nog eens mooie roosterstrepen op je groenten, vlees of vis.
MELOEN UITSTEKER
Met deze handige meloen uitsteker snijdt u in een handomdraai vormen uit fruit.
MOSSELPAN
Mosselpan zijn er tegenwoordig in de kleur zwart en wit , speciaal geschikt voor horeca, al worden ze tegenwoordig ook wel al thuis gebruikt. De mosslepan heeft een speciale deksel die u tijdens het eten kunt gebruiken voor de lege schelpen van de mosselen. Tijdens het koken kunt u deze deksel op de pan plaatsen. […]
OVENPLANK VAN CEDARWOOD
Een ovenplank van cedarwood wordt gebruikt om gerechten in de oven te bereiden. Door verhitting komt de geur van het cederhout als extra smaak in het gerecht. Het is belangrijk de plank minimaal 2 uur te weken in water, alvorens je hem in de oven gebruikt. Je dient vervolgens het gerecht op de plank […]