Schelpdier met vlezige maar taaie structuur.
- Gestoomde Dim Sum
- 1
- 2
- 3
- …
- 6
- Volgende »
BAMBOE SCHEUTEN (jok-shun)
De jonge spruiten van de tropische bamboeplant.
BIHOEN (fan-si)
Doorzichtige cellofaannoedels, gemaakt van mungbonen.
BOK CHOY (pak-choi)
Variëteit met donkergroene bladeren van de Chinese kool.
BONENKOEK (tau-fu)
Verse vierkante koeken van gepureerde en geperste sojabonen.
BONENSPRUITEN (ah-choi).
Taugé.
BOOMOREN (mook-yi).
Gedroogde eetbare paddestoelen met een veerkrachtige structuur.
BRUINE-BONENSAUS (mien-si).
Dikke saus van gefermenteerde gele bonen, bloem en zout
CHILI-BONENSAUS (sichuana-miensi).
Grove bruine grove saus met een iets notige smaak. Ook bekend als Sichuan chilipasta.
CHINESE HANENKAM (shui-yi).
Kleine geleiachtige en gedroogde zwam.
CHINESE NOEDELS (yau-mien).
Lange dunne noedels van bloem, eieren en water.
CHINESE PADDESTOELEN (dongkoe).
Hiermee worden over het algemeen gedroogde shii-takes bedoeld.

- 1
- 2
- 3
- …
- 6
- Volgende »