menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Dutch BBQ Team Banner
Home » Keukengereedschappen en Apparatuur » BBQ en Rook materialen
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

BARBECUE HANDSCHOENEN

Geplaatst op: 12 juni 2019

Altijd oppassen om tijdens het barbecueën niet je vingers te verbranden. Gelukkig zijn er speciale handschoenen om dit te voorkomen. Ze zijn gemaakt van Nomex en Kevlar, zeer hittebestendig en super stevig. Je pakt er zo een rvs rooster mee uit je barbecue. One size over het algemeen en fits all.

BARROW COOKER

Geplaatst op: 7 mei 2018

Wilt u barbecueën op een bijzondere plek. Het strand, in het bos, op events en festivals. Draait de wind of de zon. Komen er meer gasten dat verwacht en moet het terras uitgebreid worden Dan is de Barrow Cooker ideaal.   U kunt deze zo in een handomdraai veilig verplaatsen. Het unieke van de Barrow Cooker […]

BBQ BRUSH

Geplaatst op: 8 maart 2019

Een RVS Rooster afwassen is eigenlijk not done. Echte pitmasters en chefs stoken de bbq goed op, leggen hun rooster boven het hete vuur en borstelen met een staalborstel. Welke staalborstel? Deze lange borstel is voorzien van een handige greep en een extra lange steel, waardoor je ook bij een hete bbq je handen niet […]

BBQ WOK

Geplaatst op: 17 april 2020

Stevige wok met gaatjes voor op de barbecue. Deze die u op de afbeelding ziet is de roestvrijstalen Bastard Deluxe Wok met twee stalen handvatten. Het  is perfect voor het wokken van groenten, paddenstoelen, vlees, vis of schaal en schelpdieren.  Het geeft een andere smaak aan uw gerechten en je gebruik maar een minimum aan […]

BURGER FLIPPER

Geplaatst op: 17 april 2020

Super handig deze Burger Flipper. Snel kun je de perfecte hamburgers draaien en opdienen. Eigenlijk makkelijk voor al je barbecue gerechten. Een goede hamburger flipper is gemaakt van RVS met een houten handvat. 

CHARCOAL BASKET

Geplaatst op: 17 april 2020

Erg handige rvs-mand waar je je houtskool in kan stoken. Door de handige devider kun je deze verdelen in een directe en indirecte vuurbron.  Deze houtskool rvs-mand zorgt bovendien voor een zuiniger houtskool  verbruik en is prima te combineren met de Ash Lifter waardoor je houtskool  en as simpel kunt scheiden. Ze wijn in diverse […]

CHICKEN-SITTER

Geplaatst op: 8 maart 2019

Deze Chicken Sitter is niet van blik en ook niet van keramiek. Nee deze is geheel gemaakt van gietijzer. Heerlijk voor kip op de  bbq. Om de Chicken Sitter kun je lekker aardappels of groenten grillen. Perfect voor een heerlijke maaltijd voor het hele gezin.

CHICKEN-SITTER (KERAMISCHE)

Geplaatst op: 8 maart 2019

Wie kent het klassieke gerecht van de kip op bier niet? Een heerlijk kip aan de buitenkant gegrild en aan de binnenkant gestoomd met kruidig bier. Op deze keramische chicken sitter zit je kip extra stevig en valt de kip niet om. Bovendien kun je variëren zoals kip met wijn, of een kip met ketjap […]

COLD SMOKE GENERATOR

Geplaatst op: 17 april 2020

Koud roken is niet zo moeilijk als je denkt. Maar met een Cold Smoke Generator is het echt eenvoudig. En de smaak is heerlijk! Denk aan het roken van vis zoals zalm of heilbot. Of geef een rooksmaak aan je kip of eend voordat je ‘m grilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Koud roken is een […]

DESINFECTIE DISPENSER

Geplaatst op: 11 mei 2020

De vraag naar desinfectiemiddelen neemt in deze tijd, met griepgolven en strenge hygiëne eisen, steeds verder toe. Virussen, bacteriën, allemaal aanwezig op deze wereld. Het wordt tijd om verstandig om te gaan met uw hygiëne. In de bus, de trein, de supermarkt, de buurtwinkel, de benzinepomp, het bankgebouw en overal waar veel publiek komt kunnen we […]

DESINFECTIEMIDDEL

Geplaatst op: 6 december 2015

Desinfectiemiddel

Na het reinigen van gereedschappen, vloeren, werktafels en machines worden deze besproeid met een desinfectiemiddel om schadelijke micro–organismen te doden.

DRESSEERNAALD

Geplaatst op: 12 juli 2018

Dresseernaald

Dresseren is het opbinden van vlees en gevogelte zodat de dunnere stukken niet kunnen uitdrogen. Met de professionele Solinger dresseernaald bindt u makkelijk vlees en gevogelte samen. Een dresseernaald hoort in elke professionele keuken! Hiermee krijgt u een perfect gerecht: naai het gevulde vlees aan elkaar, zodat het sap en de vulling er niet uit kunnen lopen. Of […]

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact