menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2022
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Paling.nl
Home » Algemeen » DUTCH BBQ TEAM

DUTCH BBQ TEAM

De focus ligt bij het Dutch BBQ Team om Barbecue -grill gerechten volgens authentieke bereidingen te bereiden en serveren maar ook om onze bereidingen toegankelijk te maken. Voor iedereen, zodat “kennisoverdracht” plaats kan vinden op een smakelijke manier. Wij hebben ons gespecialiseerd in de categorie BBQ Culinair en doen hoofdzakelijk aan dit soort BBQ-wedstrijden mee.

Het winnende Dutch BBQ-team.

Barbecue jij veilig?

Geplaatst op: 28 juni 2021

Wie houdt er niet van? Mooi weer en heerlijk barbecueën. De tijd is aangebroken dat de temperaturen weer omhooggaan en de barbecues uit stoffige schuren worden getrokken. Helaas gebeuren er nog (te) vaak ongelukken die vaak gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt om veilig te kunnen […]

BBQ VIDEO’S

Geplaatst op: 3 januari 2021

Op deze pagina vindt u video’s  van het Dutch BBQ Team en video’s waar leden van het team bij betrokken zijn.       

BBQ WORKSHOPS

Geplaatst op: 3 januari 2021

Met de BBQ-workshop leert u onder begeleiding van onze BBQ-experts van het Dutch BBQ-team echt lekker barbecueën. Of je nu beginner of expert bent, iedereen is welkom. Onze exclusieve BBQ-workshop wordt gegeven op barbecues van Bastard, Grill Guru en een Treager hout Grill bbq.   GOODBYE WINTER TIME &  WELCOME SPRING TIME OPENING WORKSHOP BBQ […]

Doe mee aan het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Geplaatst op: 19 mei 2022

Hert op de Veluwe, Gastropedia

Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd ligt in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA. Met deze wedstrijd willen we het culinair barbecueën met Hollands […]

ERELIJST

Geplaatst op: 2 januari 2021

Ons hoogtepunt tot nu toe was zondag 26 augustus 2012 in Torhout, België, daar zijn wij met ons team Europees Kampioen barbecueën geworden. Zestig teams uit diverse Europese landen streden om de titel die elke twee jaar wordt vergeven door de World Barbecue Association, WBQA.  In 2011 werden we zesde op het wereldkampioenschap in Duitsland […]

ONZE VRIENDEN

Geplaatst op: 2 januari 2021

Het Dutch BBQ Team maakt gebruik van houtskool van het merk Grill Guru . Ook gebruiken wij de barbecues van het merk Grill Guru, dit merk komt uit de Bastard family.  Wij serveren onze gasten en onszelf een glaasje wijn uit de Torres familie, begeleid door een pondje vers gerookte paling met het EFS logo. Wij zijn een echt team, en dat […]

SUPPORT CASPER

Geplaatst op: 3 januari 2021

Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de meest dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen. Van de gediagnosticeerde patiënten sterft 93% binnen een half jaar. Support Casper is de campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) en financiert wetenschappelijk onderzoek naar de […]

TEAM-MEMBERS

Geplaatst op: 2 januari 2021

TEMPERATUUR OP DE BBQ

Geplaatst op: 30 april 2020

Bij het bereiden van vlees en vis op de BBQ is het belangrijk om te weten bij welke temperatuur het veilig is om je gerechten te eten. In kippenvlees en varkensvlees zitten veel bacteriën, die voor een minder gezellige afloop van de avond kunnen zorgen. Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die blijvend herinnerd […]

WEDSTRIJD PROGRAMMA

Geplaatst op: 2 januari 2021

Hierbij ons voorlopig programma voor 2022. Deze pagina word regelmatig bij gewerkt.           Ook dol op BBQ’en? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes? Kom dan op 27 & 28 augustus 2022 naar het vrij toegankelijke Nationaal BBQ-Spektakel bij La Sonnerie in het Brabantse Son. Met top-koks die de lekkerste […]

WK BBQ IN TORHOUT BELGIE 2022

Geplaatst op: 3 januari 2021

Voor het lekkerste WK ter wereld moet je in 2022 in Torhout zijn. Want het Lokaal Bestuur Torhout organiseert op 3 – 4 en 5 september 2022 België. het WK BBQ in samenwerking met de BBQ Fielesoofen. De BBQ Fielesoofen zijn een gekend begrip in Torhout en ver daarbuiten. Ze organiseerden eerder al het Belgisch […]

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2022  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2022
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact