Veelal vers, gezouten en ook wel gedroogd gebruikt als smaakmaker in bouillons en vissaus.
- 1
- 2
- 3
- …
- 15
- Volgende »
AUBERGINE
Verschillende soorten, van langwerpig lichtpaars (Surinaams) tot klein, rond en wit (eggplant).
BA MEE
Ei/tarwemie.
BAI GA PROW
Pittige basilicumsoort met muntachtige nasmaak.
BAI HORAPA
Thaise basilicum, roodachtig met een anijsachtge nasmaak. Veel gebruikt in curry’s.
BAI KRAVAN
Kerrieblaadjes.
BAI MANGLAK
Gewone Thaise basilicum, met iets kleiner blad . Veel gebruikt in soepen en salades.
BAI PAK CHEE
Korianderblad.
BAMBOESCHEUTEN
Veelgebruikte groente in de Thaise keuken, vaak ook als soepgarnituur. Verse scheuten moeten lang koken.
BANANENBLAD
Wordt gebruikt om producten in te bereiden of gerechten in te serveren. Zeer decoratief.
BASILICUM
Veelgebruikt kruid in de Thaise keuken. Verschillende soorten; ze wijken in smaak en vorm af van de Europese basilicum.
BEI HORAPHA
Basilicum
- 1
- 2
- 3
- …
- 15
- Volgende »