André van Doorn is voormalig chef-kok en eigenaar van restaurant-kasteel Heemstede in de rustige omgeving van Houten. André heeft een traditionele kookstijl met een moderne en altijd spannende uitvoering. Zijn gerechten bereidt hij met respect voor de seizoenen en het product. André is sinds 2006 lid van de Chefs’ Irish Beef Club en heeft eerder veel internationaal gewerkt. Hij was jarenlang betrokken als jurylid bij de prestigieuze jaarlijkse gastronomiewedstrijd Bocuse d’Or.
“Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”
Lekkerste stuk rundvlees? Mijn favoriete stukje Iers rundvlees is bavette. Het is niet het allermalste stukje van het rund, maar als ik het eet dan loopt het water me echt in de mond. Mooie bite en zeer smaakvol.
André: “Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”