De uitvinding van de kipnugget wordt over het algemeen verondersteld door Robert C. Baker, een Amerikaanse voedselwetenschapper en professor aan de Cornell University. In de jaren 1950 begon Baker onderzoek te doen naar het ontwikkelen van nieuwe methoden om kippenvlees te verwerken en te consumeren. Baker was een pionier op het gebied van voedseltechnologie en […]
KROKIDEL
Extra grote gekruide worst in een krokant deegjasje met de smaakervaring van de klassieke frikandel. Deze “frikandel” bestaat uit kip en rund en is omruld in een knapperig krokant jasje. Geschikt voor een brede doelgroep omdat hier geen varken in zit. Ingredienten en voedingswaarden kip 42% (separatorenvlees, collageen), water, bloem (TARWE,maïs, ROGGE), rundvlees 7%, […]
RAGOEZI
De Ragoezi is gevuld met een heerlijke, rijke ragout van kip, ham en groenten. De krokante, grofgekorrelde korst van maïsvlokken maakt het helemaal af. Met zijn unieke driehoekige vorm en smeuïge smaak weet de Ragoezi iedereen aangenaam te verrassen. Zijn smeuïge smaak en voor de snackwereld een uniek vorm maakt het tot uitstekende aanvulling voor […]
VEGAN MELANGE IDEAAL VOOR UW EIGEN SNACK
Tegenwoordig zijn vegetarische en/ of veganistische snacks niet meer weg te denken in de horeca of bij u thuis. Maar als bedrijf hoor je toch een eigen stijl te ontwikkelen en een eigen smaak.
VIANDEL
Variant op de frikandel. Qua smaak is de viandel hiermee vergelijkbaar, maar deze is in een krokanter jasje gestoken. het is een vleesproduct van het snackproductiebedrijf Mora Een viandel wordt ook langer gefrituurd in een frituurpan dan een frikandel. Algemene productinformatie Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking. Ingrediënten Mechanisch […]