Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon met artisjokken, tapioca en kervel.
VELOUTÉ IRMA
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon met een garnituur van in boter gestoofde aspergepunten en quenelles van gevogelte met kerrie.
VELOUTÉ ISOLINE
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon met gevogeltepuree en Japanse sago, afgemaakt met Beurre d’écrevisses.
VELOUTÉ JACKSON
Lichtgebonden romige veloutésoep van runderbouillon met puree van aardappelen en witte bonen, gebonden met tapioca. Met een garnituur van julienne van prei.
VELOUTÉ JACQUELINE
Lichtgebonden romige veloutésoep van visbouillon met een garnituur van in boter gestoofde wortel, doperwten, stukjes groene aspergepunten en rijst.
VELOUTÉ JAPONAISE
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon met een puree van Japanse andoorn (crosne). Met een garnituur van in boter gestoofde plakjes Japanse andoorn en kleine, in boter gebakken broodcroûtons.
VELOUTÉ JEAN-BART
Lichtgebonden romige veloutésoep van visbouillon met griet. Met een garnituur van grietquenelles, blokjes tomaat, gesneden macaroni en julienne van prei.
VELOUTÉ JOINVILLE
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogelte- of visbouillon en kreeft, afgemaakt met boter. Met een garnituur van truffel en champignons.
VELOUTÉ JUANITA
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon en rijst. Met een garnituur van quenelles van gevogelte, het geel van hardgekookt ei en tomate concassé.
VELOUTÉ LA VALLIÈRE
Lichtgebonden romige veloutésoep van gevogeltebouillon en een velouté van knolselderij. Met een garnituur van royale en brunoise van knolselderij.
VELOUTÉ LONGUEVILLE
Zie:Potage Longchamps, maar met een garnituur van spaghetti.
VELOUTÉ MADELEINE
Lichtgebonden romige veloutésoep van runderbouillon, witte bonen en een velouté van artisjokken, afgemaakt met boter. Met een garnituur van sagokorrels.
![](https://www.gastropedia.nl/wp-content/themes/dynamik-gen/images/content-filler.png)