
Een seizoensgebonden selectie van gevulde Groenten
Geboren in een familie van koks, Alain is de uitoefening van de Roux culinaire traditie. Toen kondigde hij aan zijn vader op 16-jarige leeftijd dat hij wilde een chef-kok te worden. Michel was met Alain overeengekomen dat het misschien een idee om aan het werk te gaan in The Waterside Inn. één dag in de week en veder school! Maar Alain wilde zoveel mogelijk ervaring opdoen, op verschillende plaatsen. Na zijn leertijd in de patisserie bracht hij zeven jaar door in enkele van de meest opmerkelijke keukens van Frankrijk, met inbegrip van La Côte Saint-Jacques in Joigny en Restaurant Pic in Valence. Vervolgens liep hij in The Waterside Inn liep hij alle rangen en afdelingen door, voor het eerst in 1992. Aan het begin van het millennium was hij joint Chef Patron met zijn vader, op de voorwaarde het over een paar jaar later over te nemen.
- Gebakken kreeft medaillons met Een witte portsaus en gember smaak groenten julienne
- Gegrilde konijn filets, geserveerd op Een knolselderij fondant, geglazuurde kastanjes en armagnac saus
- Geroosterde loin van lam volgepropt met aubergine confit en geroosterde pijnboompitten
- Gouden pruim soeffle
- Medley van seizoensgebonden tomaten met basilicum en Verfrissende sorbet, rucola Bladeren besprenkeld met sherry-azijn
- Langoustinesouffle
The Waterside Inn
Ferry Road, Bray,
Berkshire SL6 2AT
Tel: +44 (0) 1628 620691
reservations@waterside-inn.co.uk
Tekst en foto’s: The Waterside Inn