menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Signatuur gerechten
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

SIGNATUURGERECHTEN ALAIN ROUX

Geplaatst op: 22 december 2016

Een seizoensgebonden selectie van gevulde Groenten

Geboren in een familie van koks, Alain is de uitoefening van de Roux culinaire traditie. Toen kondigde hij aan zijn vader op 16-jarige leeftijd dat hij wilde een chef-kok te worden. Michel was met Alain overeengekomen dat het misschien een idee om aan het werk te gaan in The Waterside Inn.  één dag in de […]

SIGNATUURGERECHTEN ANDRÉ VAN DOORN

Geplaatst op: 19 augustus 2017

André van Doorn gastropedia

Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij de Franse klassieke keuken beheerst. Zijn kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd en altijd spannend. Hij kookt met respect voor de seizoenen en voor het product, dat hij herkenbaar op het bord laat schitteren. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en […]

SIGNATUURGERECHTEN ANDREW FAIRLIE

Geplaatst op: 23 december 2016

Andrew Fairlies signature dish Gerookte kreeft

Andrew Fairlie is een van de meest gevierde chef-koks van Schotland en, met twee Michelin-sterren, zijn exquise restaurant is een prachtige setting voor een maaltijd, dat lang zal wonen in het geheugen. Opgeleid in het zuidwesten van Frankrijk, Andrew houdt toezicht op een menu dat de beste in de Franse en Schotse keuken combineert, met de […]

SIGNATUURGERECHTEN DANIEL ACHILLES

Geplaatst op: 5 maart 2018

50/5000 Gestoofde ribben en groentenbundels van het seizoen , gastropedia

Berlijn, januari 2015 (rs). reinstoff is een modern gastronomisch restaurant, bekroond met twee Michelin-sterren en 18 Gault & Millau punten. chef Daniel Achilles, 39 jaar en Gault & Millau chef-kok van het jaar 2014. Bij reinstoff presenteert hij een lichte en moderne keuken met een bijzonder elegant en verfrissend, vaak plantaardig, tinten. De naam reinstoff beschrijft […]

SIGNATUURGERECHTEN DANIEL HUMM

Geplaatst op: 28 februari 2018

Daniel Humm is in 1976 geboren in Zürich, Zwitserland. Hij is chef kok van Eleven Madison Park. Het restaurant heeft sinds 2014 drie Michelinsterren, is sinds 2013 het beste restaurant van de Verenigde Staten volgens World’s 50 Best Restaurants en sinds 2017 staat het bovenaan de wereldranglijst. Tevens heeft het 4 sterren in de New York Times gekregen. Daniel Humm heeft […]

SIGNATUURGERECHTEN DE ROCA BROERS

Geplaatst op: 22 december 2016

Tongfile olijfolie en mediterrane smaken

Dit eigentijdse  Catalaanse restaurant is in de voorloper van een ‘gastro-botanische’ onderzoeksproject dat wordt catalogiseren zeldzame wilde soorten met het oog op de herinvoering van hen in ons voedsel-systemen. Een maaltijd in een eetruimte met glazen wanden  is tegelijk geruststellend en toch gastronomisch uitdagend – maar de Roca broers ‘El Celler heeft nooit zijn nederige […]

SIGNATUURGERECHTEN ELANA ARZAK

Geplaatst op: 21 december 2016

Kreeft zee en de tuin

Arzak’s keuken is doordrenkt met de persoonlijkheid van Arzak.  Verbonden met zijn wortels en met een creatieve geest in constante evolutie. Het is een kenmerkende keuken. Elk gerecht dat uit de keuken van Arzak komt, draagt ​​zijn stempel.  Van de markt De grondstoffenopdrachten op de plaat.  Met Baskische geest. Baskisch zijn is niet gekozen, het is een verantwoordelijkheid.  […]

SIGNATUURGERECHTEN ERIC SWAGHOVEN

Geplaatst op: 21 april 2017

Gastropedia

Het restaurant is stijlvol eigentijds ingericht, warm en toegankelijk. Hier geniet u van de smaakvolle gerechten van de signatuurgerechten van Eric Swaghoven. Vanaf 1998 is het bedrijf in handen van Marcel en Eric. Dat de broers het heerlijk vinden om gasten te verwennen en dat ze veel plezier hebben in hun werk is te merken. Hier […]

SIGNATUURGERECHTEN ERIK VAN LOO

Geplaatst op: 8 december 2018

In de keuken van Erik van Loo draait het om kwaliteit. Echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Smaak is een zoektocht. Als kok moet je in een gerecht duiken. Iedere smaak die je proeft, verwerk je zo dat die in het gerecht er maximaal uitkomt. Met als inzet […]

SIGNATUURGERECHTEN FRANS BON

Geplaatst op: 8 september 2017

Boter kip Pakistani, Gastropedia

Frans Bon  – cuisinier –  geboren 1958 Bij Frans is het culinaire leven met de paplepel ingegoten in het restaurant van zijn ouders aan de Vinkeveense plassen. Tijdens zijn opleiding werkte  Frans o.a. bij gerenommeerde bedrijven als Paardenburg in Ouderkerk en  De Nederlanden in Vreeland. Eind jaren 80 begon Frans met zijn vrouw Nelleke een gerenommeerd  top 100 restaurant […]

SIGNATUURGERECHTEN GEERT VAN HECKE

Geplaatst op: 24 december 2016

Gebakken St-Jacobsnoot en venkel, béarnaise met wortel en tomaten

Eind september (2016) heeft de Brugse topchef Geert Van Hecke een punt gezet achter zijn toprestaurant De Karmeliet in de Brugse Langestraat. Precies 33 jaar terug (1983) werd de zaak opgestart, het werd zijn levenswerk. De minzame Van Hecke mag prat gaan op een toploopbaan, met twintig jaar erkenning in de vorm van drie sterren. […]

SIGNATUURGERECHTEN GEORGES BLANC

Geplaatst op: 28 december 2016

BRESSE KIP MET ROOM

Georges Blanc werd geboren in Bourg-en-Bresse 2 januari 1943. Na de middelbare school ging hij de Hotelschool Thono-les-Bains.  In 1965, na zijn militaire dienst ging hij de keuken in verschillende functies bij diverse bedrijven. Vervolgens ging beginnen in het familiebedrijf en werkte samen met zijn moeder in de keuken.  Zijn familie vestigde zich in Vonnas […]

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact