Berlijn, januari 2015 (rs). reinstoff is een modern gastronomisch restaurant, bekroond met twee Michelin-sterren en 18 Gault & Millau punten. chef Daniel Achilles, 39 jaar en Gault & Millau chef-kok van het jaar 2014. Bij reinstoff presenteert hij een lichte en moderne keuken met een bijzonder elegant en verfrissend, vaak plantaardig, tinten. De naam reinstoff beschrijft de basis van elk gerecht, dat is het gebruik van materie (Duits: Stoff) dat zo puur (Duits: teugel) mogelijk is. Dit omvat niet alleen versheid en kwaliteit, maar ook precisie en authenticiteit die bij elk product in het spel komen.
Met zijn twee menu’s, ganznah en weiterdraußen, presenteert Daniel Achilles zijn internationale gasten een niveau van complexiteit dat ongeëvenaard is in Berlijn en weerspiegelt tegelijkertijd zijn verlangen naar culinaire vrijheid.
Het restaurant van chef-kok Daniel Achilles en Sabine Demele bevindt zich op de historische binnenplaatsen van Edison in Berlijn-Mitte, waar de eerste gloeilampen van Duitsland enkele decennia geleden werden vervaardigd. In deze unieke omgeving bieden chef-kok Daniel Achilles en bedrijfseconoom Sabine Demel een gastronomisch restaurant, dat echt authentiek is voor Berlijn.
Daniel Achilles: Chef of the Year
Reinstoff bevindt zich op Schlegelstraße 26c in 10115 Berlijn. Het is geopend van dinsdag tot zaterdag vanaf 19.00 uur. Reserveren kan telefonisch op +49 30 30881214 of via e-mail op contact@reinstoff.eu. Verdere informatie is te vinden op www.reinstoff.eu.