Op deze pagina vindt u video’s van het Dutch BBQ Team en video’s waar leden van het team bij betrokken zijn.
Gerookte paling met verse pasta en kruiden/roomsaus
Frans Bon, Chef van Apollo/Solina, bereidt een gerecht van verse pasta met paling en kruiden/roomsaus Ontdek elke week nieuwe culinaire video’s op gastropedia.tv
TARBOT (Psetta maxima, syn. Scophtalmus maximus).
Maximale lengte van een tarbot is 1 m. Variabel van kleur, past zich aan de kleur van de bodem aan: meestal zandkleurig tot bruin me talrijke donkere vlekken en stippen. Brede platvis, grote kop en bek. Lichaam vrijwel rond (de griet is citroenvormig). Op de gepigmenteerde zijde benige knobbels, op de kop zijn deze kleiner […]
TOURNEDOS OPÉRA (tournedos opéra).
Gesauteerde biefstuk van de runderhaas. Geserveerd met tartelettes van bladerdeeg, gevuld met gesauteerde kippenlevertjes, genappeerd met sauce madère (of de tournedos bedekt met gesauteerde kippenlevertjes en sauce madère) en in boter gestoofde aspergepunten. Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo / Solina, maakt een klassiek gerecht met ossenhaas en kippenlevers: Tournedos Opéra.
