Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten, georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland, heeft Paul van Trigt de ‘Felix Wilbrink prijs’ in ontvangst mogen nemen. Deze speciale prijs voor het product waar iedereen blij van wordt, is uitgereikt aan Paul van Trigt met het boek Worst – Vleeswaren – Specialiteiten. Iedere slager die in Nederland een vraag stelt, stelt deze uiteindelijk aan Paul van Trigt, want hij weet alles van vlees. Dit boek is een naslagwerk voor de charcuterie-verkoper. Een boek voor de winkelier maar zeker ook voor de klant. Eigenlijk kijk je er met zijn tweeën in om te zien wat de kwaliteit is van het product dat jij op dat moment wilt kopen.
Het boek kunt u HIER bestellen.
Meat & Greet met Paul
Tijdens de opening weken van het Nederlands wildseizoen organiseert www.gastropedia.nl zaterdag 28 oktober op het Park de Nationale Veluwe een nieuwe unieke wedstrijd. Wie maakt Lekkerste & Beste Wild Droge Worst van 2023. Dit alles vindt gelijktijdig plaats tijdens het Open Nederlands kampioenschappen Wild BBQ 2023. Paul van Trigt is daar de gehele dag aanwezig met zijn boek. Wilt u meedoen klik dan HIER |