Roereisoep.
SOP VITAMIN
Vitaminerijke soep.
SOPPRESSA
Sopressa is een salami, typerend voor de Venetiaanse culinaire traditie. Er verschillende soorten (zoals sopressa Treviso), Sopressa Vicentina, geproduceerd in de provincie Vicenza, en is door de Europese Unie bekroond met de beschermde geografische status . Om de Soprèssa Vicentina te beschermen tegen valsemunterij en voor een betere bescherming van de consument, is het “Consorzio […]
SOPROPO
Kho-qua.
SOT CHUA NGOT
Zoetzure saus
SOTO AJAM
Vleessoep van kip.
SOTO BABAT
Vleessoep van pens.
SOTO BANDUNG
Vleessoep met tahoe en/of vlees.
SOTO DAGING SAPI
Vleessoep van rundvlees.
SOTO KUDUS
Vleessoep voor kerstavond.
SOTO NANGKA
Vleessoep met jonge nangka.
SPAANSE GEHAKTBALLETJES MET TOMATENSAUS
Elk tapasbar in Spanje heeft een variant op deze gehaktballetjes. Gehaktballen vormen een vast onderdeel van de Spaanse maaltijd. Deze worden in allerlei formaten gemaakt van rund-, lams- en varkensvlees, gebraden of gebakken. Serveer deze balletjes met cocktailprikkers als tapas bij een drankje of serveer de balletjes met rijst voor een stevige hap. Spaans: Albóndigas […]