SVH Meesterkok Michel van der Kroft van Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk werkt in een sfeervol en intiem restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad. In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen hij samen met eigenaar- gastheer Edgar Groeneveld , en de brigade, de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.
Michel van der Kroft fantaseert, denkt en droomt over koken. Hij bruist van enthousiasme en legt zijn ziel op elk bord. Koken vanuit zijn eigen identiteit is voor hem heel belangrijk en dat proeft u. De kookstijl van chef Michel van der Kroft, die is bekroond met twee Michelinsterren. Michel zegt altijd kook recht uit je hart en leg je ziel op het bord. Uitgangspunt zijn de mooiste en pure biologische seizoenproducten die land en zee te bieden hebben. Van deze producten bereidt Michel, originele en verrassende gerechten waarbij de smaak altijd het belangrijkste is. Michel is ook lid van de IRISH BEEF CLUB
Hierbij ziet u een aantal foto’s van Michel signatuurgerechten.
Michel van der Kroft, chefkok van restaurant ‘t Nonnetje in Harderwijk, maakt een gerecht van gerookte paling met gebrande makreel en bloemkool. Hij gebruikt daarbij een bouillon getrokken van palinggraten en vellen.
Restaurant ‘t Nonnetje
Vischmarkt 38
3841 BG Harderwijk
E-mail: info@hetnonnetje.nl
Tel: 0341-41 58 48
Fax: 0341-42 25 78
Diner op dinsdag t/m zaterdag:
18:00u – 22:00u (arriveren)
Lunch op woensdag t/m zaterdag:
12:00u – 13:30u (arriveren)
Parkeergarage Vuldersbrink of Houtwal of parkeren Boulevard.
Tijdens de lunch gratis valetparking.
Foto’s: Restaurant ‘t Nonnetje