Worcestershire Sauce is een zure tafelsaus voor vlees- en visgerechten en is met haar uitgesproken smaak sinds 1837 een van de meest invloedrijke sauzen in de wereldkeuken.
- Bevat geen cholesterol, vet en conserveringsmiddelen.
- Bevat 80% minder natrium dan sojasaus
Lea & Perrins Worcestershire Sauce is het authentieke merk van de Worcestershire Sauce in het Verenigd Koninkrijk en stamt uit 1837. De zoete saus is 18 maanden in houten vaten gerijpt en alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een ongeëvenaarde smaak te creëren. De saus wordt vaak gebruikt als marinade bij diverse vlees- en visgerechten. Ook is het een perfecte smaakmaker bij filet americain, carpaccio of salades.
Ingrediënten
Ingrediënten: Moutazijn (van GERST), alcoholazijn, melasse, suiker, zout, ansjovis , tamarinde-extract, ui, knoflook, specerijen, aroma’s.
Allergie-informatie
Bevat: gerst en gerstproducten (gluten bevattend graan), vis en producten op basis van vis, glutenbevattende granen.
Op deze link vindt u een aantal klassieke gerechten met Worcestershiresause.
Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het onbereide product.
Per 100 Milliliter. | |
---|---|
Energie | 405 kJ (96 kcal) |
Vet | 0,9 g |
Waarvan verzadigd | 0,4 g |
Koolhydraten | 21 g |
Waarvan suikers | 19 g |
Eiwitten | 0,8 g |
Zout | 2,9 g |
Land van oorsprong: Engeland