menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Culinair fotografie en Food bloggers
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

ANNE-WIES VAN OOSTEN WIJN EN FOOD JOURNALIST

Geplaatst op: 3 augustus 2017

Anne-Wies van Oosten, Gastropedia

Jarenlang had Anne-Wies een bijzondere delicatessenwinkel in het Haagse. Naast (of door?) haar winkel bleef zij leergierig: ze deed cursus na cursus en opleiding na opleiding. Zo behaalde ze de titel Registervinoloog, volgde de WSET level 4 Diplomacourse, wijn-spijscursussen bij Peter Klosse en ging de diepte in bij de technische wijncursussen van Gerhard Horstink. Toen […]

ANNEMIEK VERWEIJ FOOD BLOGGER

Geplaatst op: 12 juli 2017

Annemiek Verweij, Gastropedia

Annemiek, is een getrouwde moeder die het Betuwse Tiel haar thuis noemt. Op Keuken Liefde vul ze de bladzijden met al haar culinaire avonturen. Elke dag iets nieuws: een recept, kookvideo, of een blik achter de schermen. Ze is  dol van lekker eten, bereid met liefde en aandacht. u kunt haar vinden op https://www.keukenliefde.nl/ In oktober […]

ARNOLD VAN WEST FOTOGRAAF

Geplaatst op: 24 april 2017

Arnold van West< Gastropedia

Horeca Fotograaf Arnold van West na zijn Hotelschool opleiding en een korte carrière in verschillende horeca bedrijven nationaal en internationaal is Arnold begonnen als fotograaf gespecialiseerd in Hotel, Restaurant en Food fotografie. De afgelopen jaren heeft hij voor o.a. NH Hoteles,Golden Tulip Hotels, Eden Hotel groep en diverse Restaurants en met Chefs gewerkt. Iedereen kan tegenwoordig […]

BETINA DROST-OOSTVEEN FOODBLOGGER

Geplaatst op: 12 juli 2017

Betina Drost-Oostveen, Gastropedia

Foodblogger Betina Drost-Oostveen, maar iedereen noemt haar eigenlijk gewoon:  Betty! Haar grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde) en dat is er door di Mamma met de paplepel ingegoten. Koken doe ze al vanaf mijn 5e levensjaar. Haar moeder zette haar en haar zusje op een stoel tegen het aanrecht en daar mochten ze hun […]

BIANCA ROEMAAT HORECA EN FOODJOURNALIST

Geplaatst op: 22 september 2017

Bianca Roemaat Gastropedia

Iedereen heeft zo zijn eigen boodschap. Bianca Roemaat, is horeca-en foodjournalist en altijd benieuwd naar het verhaal dat mensen te vertellen hebben. Ze wordt daarbij gevoed door een gezonde honger naar vakkennis en heeft verstand van (food-) en horecazaken. Vlotte en makkelijk verteerbare teksten zijn haar handelsmerk. Als tekstschrijver en communicatieprofessional heeft Bianca haar roots […]

CAROLINE DHONT FOODBLOGGER

Geplaatst op: 29 juli 2017

Caroline Dhont, Gastropedia

Caroline Dhont is foodblogger en een freelance copywriter. Ze houdt van reizen en lekker eten. Niet heel erg verrassend dus dat haar blog “Avocado van de Duivel”  erg populair is.  Ze deelt niet alleen geweldige recepten (van comfort food tot leuke hapjes) maar vertelt je ook waar in Antwerpen, Gent of Brussel je moet zijn voor een […]

CHARLOTTE KLEYN CULINAIRE GESCHIEDENIS & JOURNALSTIEK

Geplaatst op: 17 februari 2018

Eten is overal. In mijn leven staat het op nummer één.  Bij haar thuis ging het altijd al over eten, en Charlotte nam dat over. Op de middelbare school: ‘Hoe was school?’ ‘Gewoon. Wat gaan we eten?’, en ook tijdens mijn studies Geschiedenis en Frans.  Tijdens haar Erasmustijd in Parijs waren de colleges dermate saai […]

CHARLOTTE VAN ZUMMEREN, WIJNJOURNALIST

Geplaatst op: 26 juli 2017

Charlotte van Zummeren, Gastropedia

Weinakademiker Charlotte van Zummeren, ook registervinoloog, sommelier en DipWSET, begon zeven jaar geleden met winebusiness.nl. Een site die al het wijnnieuws in binnen- en buitenland volgt en ook zelf nieuws maakt met interviews, verslagen van proeverijen, artikelen over wijnregio’s, columns en proefnotities. Winebusiness.nl is binnen korte tijd uitgegroeid tot de meeste toonaangevende website onder wineprofessionals […]

ESTHER VAN MEER WIJNBLOGGER

Geplaatst op: 12 juli 2017

Ester, Gastropedia

Wijntjes met Esther is een wijn blog waar wijn de hoofdrol speelt!  Op dit blog lees je alles over wijnen die zij ontdekt, wijnweetjes, leuke restaurants (met natuurlijk een focus op wijn) en fijne wijn-en food festivals. Esther is geen wijnexpert maar een groot wijnliefhebber.  Hierdoor is het blog laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. U kunt de site […]

HANNEKE DE JONGE FOODBLOGGER

Geplaatst op: 21 juli 2017

Hanneke de Jonge, Gastropedia

Haar wieg heeft letterlijk en figuurlijk in een keuken gestaan. Namelijk in de keuken van het restaurant van haar ouders. De vader en moeder konden allebei heel goed koken en hebben hun de liefde voor lekker eten meegegeven. Van jongs af aan namen ze alle vijf(!) kinderen mee naar restaurants en nee …. geen kindermenuutje […]

HANS STEENBERGEN HOOFDREDACTEUR

Geplaatst op: 12 september 2017

Hans Steenbergen door Rahi, Gastropedia

Hans Steenbergen is trendwatcher, journalist, columnist, veelgevraagd presentator en moderator van congressen. Sinds maart 2009 is Hans Steenbergen co-founder en hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine (http://foodinspiration.nl/magazines/) – het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. Op 21 april 2010 is Hans door een vakjury uitgeroepen tot ‘best specialist trendwatcher of the year, in de categorie […]

HAROLD HAMERSMA WIJNSCHRIJVER

Geplaatst op: 10 december 2017

Harold Hamersma, gastropedia

Harold Hamersma (1956)  is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad, Het Parool, Plus Magazine en mede-oprichter van FoodTube. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip (maart 2017; samen met Ronald Giphart). Daarnaast schreef hij een groot […]

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »
Keraweb & Partners

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2023  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2023
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact