menu
info
Gastropedia |

Gastropedia

  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2022
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
Home » Culinair fotografie en Food bloggers » Pagina 2
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »

HAROLD HAMERSMA WIJNSCHRIJVER

Geplaatst op: 10 december 2017

Harold Hamersma, gastropedia

Harold Hamersma (1956)  is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad, Het Parool, Plus Magazine en mede-oprichter van FoodTube. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip (maart 2017; samen met Ronald Giphart). Daarnaast schreef hij een groot […]

HELEEN QUANTRILL, FOODBLOGGER

Geplaatst op: 24 juli 2017

Heleen Quantrill, Gastropedia

Heleen Quantrill (1981) is inmiddels  vijf jaar professioneel schrijfster/foodblogger en ze heeft onder andere de kookboeken ‘Eet Goed Voel je Goed’ (2012) en ‘Eet Goed voor elk Budget’ (2013) uitgegeven. Haar passie voor gezond eten begon in 2008 toen ze na al een aantal jaar met gezondheidsklachten rond te lopen. Ze besloot om een natuurgeneeskundige […]

JANNEKE EN AMANDE KOEMAN FOODBLOGGERS

Geplaatst op: 12 juli 2017

Janneke en Amande Koeman, Gastropedia

Janneke en Amande Koeman, zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding. Hun missie is: een gezond eten en een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt. Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde […]

JANNY DE MOOR FOOD JOURNALIST

Geplaatst op: 21 augustus 2017

Janny de Moor, Gastropedia

In 2004 ontving Janny de Moor, food journalist de prestigieuze Wina Born prijs voor haar hele oeuvre en in het bijzonder voor haar boek Wijn in de keuken. Janny de Moor is freelance culinair journalist en fotograaf in ’t Harde, Nederland. Zij heeft 29 kookboeken op haar naam staan en publiceert regelmatig in het dagblad Trouw. Zij houdt lezingen […]

LEON FRENKEN FOTOGRAAF

Geplaatst op: 7 november 2019

Leon Frenken culinair fotograaf, filmmaker en voormalig chef-kok met oog voor het creëren van eetlustopwekkende food fotografie en film waarbij ieder detail een lust voor het oog is, dat ben ik in een flits. Mijn opdrachtgevers zijn toeleveranciers & professionals in de horeca die hun bedrijf op een onderscheidende manier willen presenteren. Het creëren van […]

MAAIKE DE REUVER FOOD INSPIRATION

Geplaatst op: 5 september 2017

Maaike de Reuver, foto door Bram Saeys, Gastropedia

Maaike de Reuver (29) richtte in 2011 WE CANTEEN op. Een cateringconcept dat de traditionele bedrijfscatering op zijn kop zet door traditionele bedrijfsrestaurants om te toveren tot food courts. Waarbij het aanbod wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Regelmatig werd zij vanuit die rol gevraagd om voor diverse kanalen te schrijven en te vertellen […]

MANON VAN AERSCHOT FOODBLOGGER

Geplaatst op: 18 februari 2018

Manon, foodie in hart en nieren met een lichte macaronverslaving. Op haar foodblog toont ze haar eigen recepten, schrijf ze over culinaire reizen en de lekkerste adresjes in Antwerpen, haar  thuisstad waar ze gek op is.  Macaron Manon? Hoe komt een mens daar nu op? Wel laten we zeggen dat ze echt verzot ben op […]

MARJON PRUMMEL HOOFDREDACTEUR

Geplaatst op: 25 september 2017

Marjon Prummel, Gastropedia

Marjon Prummel is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Ze is medeverantwoordelijk voor de succesvolle herlancering van Misset Horeca en de vernieuwde website. Inmiddels vormt het merk Misset Horeca de grootste online community in de horeca. Marjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd […]

MICHAEL VAN EMDE BOAS, FOTOGRAAF

Geplaatst op: 25 juli 2017

Michael Van Emde Boas, Gastropedia

1969 is het geboortejaar van Michael van Emde Boas. Amsterdam is zijn geboortestad. Hij woon daar al zijn hele leven. Als vijfjarig kereltje heeft hij zijn eerste professionele fotografie-ervaring opgedaan. Vóór de lens, dat wel. Via het kindermodellenbureau van Moeder-Anne. Sinds 1988 staat achter de lens. Na  een jaartje op de afdeling Fotografie van de Koninklijke […]

MICHEL VAN DER KROFT FOODBLOGGER

Geplaatst op: 13 juli 2017

SVH Meesterkok Michel van de Kroft

Michel van der Kroft, chef kok bij restaurant ’t Nonnetje (**) in Harderwijk. Twee Michelinsterren, verkozen tot Chef van het Jaar, SVH Meesterkok, De liefde voor het vak, de discipline, motivatie en het doorzettingsvermogen dat nodig is, wil hij ook aan zijn team meegeven. ‘Ik vind dat heel belangrijk om mijn eigen enthousiasme voor het […]

MYRA VAN DEN BRAND FOODBLOGGER

Geplaatst op: 17 april 2019

Myra Madeleine, GASTROPEDIA

With a passion for all things beautiful´ was haar pay off toen ze een aantal jaar geleden begon met schrijven en fotograferen. Wat ze toen niet wist is dat ze in de foodsector dé perfecte plek zou vinden omdat daar alles zo prachtig samenkomt: passie, emotie, esthetiek, beleving, creativiteit, trends en verbinding… Haar grote liefde […]

ONNO KLEYN CULINAIR SCHRIJVER

Geplaatst op: 17 februari 2018

Onno Kleyn, Gastropedia

Schrijven over smaak, over eten en wijn is zijn beroep, zijn lust en zijn leven. Onno heeft vaste rubrieken in de Volkskrant, schrijf voor verschillende magazines en andere opdrachtgevers en heeft meer dan 40 boeken op zijn naam staan.   Onno leeft van dit vrolijke vak, en is in te schakelen voor het schrijven van teksten […]

  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende »
Keraweb & Partners

logo

Gastropedia

info@gastropedia.nl

https://www.gastropedia.nl

  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2001-2022  Gastropedia | John van de Ven | Orange House | Keraweb & Partners
  • Home
    • Adverteren
    • Open NK Culinair Wild BBQ 2022
    • DUTCH BBQ TEAM
    • Gastropedia.tv
    • Podcast
    • Nieuws & Evenementen
  • Algemeen
    • Allergenen en diëten
    • Culinair fotografie en Food bloggers
    • Culinaire wetenswaardigheden
    • De snackbar
    • E-nummers
    • Food technology
    • Keukengereedschappen en Apparatuur
      • Messen
      • BBQ en Rook materialen
      • Elektrische keukenapparatuur
      • Slagerij gereedschappen
      • Vis gereedschappen
      • Algemeen
    • Keurmerken
    • Kooktechnieken
    • Signatuur gerechten
    • Superfood
    • Vaktechnisch glossarium
  • Bediening
    • Etiquette
    • Glossarium bediening
    • Tafelaankleding
  • Dranken
    • Glossarium bar
      • Barmaterialen en gereedschappen
      • Bartaal
      • Frisdranken en siropen
      • Garneringen
      • Longdrinks
      • Recepten
      • Shortdrinks
    • Glossarium bier
    • Glossarium dranken
    • Glossarium koffie
    • Glossarium thee
      • Alfabet van theesoorten
      • Blad thee
      • Gebroken Thee
      • Stof- en gruisthee (Fannings/ Fines)
      • Thee soorten
      • Terminologie van smaak en uiterlijk van thee
    • Glossarium wijnen
  • Internationale keukens
    • Italiaanse keuken
    • Oosterse keuken
      • Chinese keuken
      • Indiaanse keuken
      • Indonesische keuken
      • Japanse keuken
      • Thaise keuken
      • Vietnamese keuken
    • Spaanse keuken
    • Surinaamse keuken
    • Wereldkeuken
  • Klassieke keuken
    • Boters
    • Compotes
    • Eiergerechten
    • Garnituren
    • Groenten, rijst en meelspijzen
      • Groentengerechten
      • Rijstgerechten
      • Meelspijzen
    • Patisserie
      • Glossarium patisserie
      • Klassieke nagerechten en ijsgerechten
      • Koekjes
    • Salades
    • Sauzen
    • Snacks
    • Soepen
    • Koude keuken
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Voorgerechten
    • Wild en gevogelte
  • Productinformatie
    • Brood
      • Broodsoorten
      • Grondstoffen Voor de bereiding van broodproducten
      • Vaktermen brood
    • Cressen
    • Delicatessen algemeen
    • Eieren
    • Fruit
    • Glossarium vlees
      • Gevogelte
      • Kalfsvlees
      • Lamsvlees
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Wild
    • Groenten
    • Kaas
    • Kruiden en Specerijen
    • Oliën en azijnen
    • Paddenstoelen
    • Pasta
    • Rijst en granen
    • Schaal en Schelpdieren
      • Schaal en Schelpdieren soorten
      • Schaaldieren in 7 talen
      • Schelpdieren in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Vis
      • Vis soorten
      • Vis in 7 talen
      • Verklarende woordenlijst
    • Worst en Vleeswaren
      • Gereedschappen en -apparatuur
      • Grondstoffen Worst en Vleeswaren
      • Hulpstoffen Worst en Vleeswaren
      • Kruiden, specerijen en smaakstoffen
      • Worst en Vleeswaren soorten
      • Vaktechnisch glossarium Worst en Vleeswaren
      • Worst- en vleeswarengroepen
    • Zuivel
  • Wijnen
    • Classificaties
    • Druiven
    • Flessen
    • Glossarium wijnen
  • Over Gastropedia
  • Nieuws & Evenementen
  • Adverteren
  • Colofon
  • Disclaimer
  • Contact