Raymond Plat, de oprichter en stille kracht achter Restaurant Troef, gelegen in het levendige hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwrikbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze speciale erkenning wordt uitgereikt aan personen […]
Zeeuwse creusser met paling en Beurre Blanc
Raymond Plat, de visionaire kracht achter Restaurant Troef in het levendige hart van Amsterdam, straalt van voldoening. Zijn onverzettelijke streven naar perfectie heeft hem de hoogste lof van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de waardevolle Stichting DUPAN. Deze eervolle erkenning wordt toegekend aan individuen die zich inzetten voor […]
Tarbot in palingbouillon met tuinkruiden
Raymond Plat, de oprichter en eigenaar van Restaurant Troef, gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwankelbare toewijding aan perfectie heeft hem de meest begeerde eer van het jaar opgeleverd: de prestigieuze titel van Paling Patron 2024/2025, uitgereikt door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze bijzondere erkenning wordt toegekend aan individuen die […]
Aardappel Rösti met gerookte paling en kaviaar
Raymond Plat, de culinaire genius achter Restaurant Troef in het hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn toewijding aan het vak heeft hem een belangrijke onderscheiding opgeleverd: die van Paling Patron 2024/2025. Deze werd hem toegekend door Stichting DUPAN, vanwege zijn inzet voor het behoud van de rijke Nederlandse palingtradities en goed beheer van de […]
Paling uit Giethoorn met krokante aardappel, mierikswortel en kruidensla
Raymond Plat, de mastermind achter Restaurant Troef in het bruisende hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn onwrikbare streven naar perfectie heeft hem de hoogste eer van het jaar opgeleverd: de titel van Paling Patron 2024/2025, toegekend door de gerenommeerde Stichting DUPAN. Deze prestigieuze onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich inzetten voor de heropleving […]
Briochebrood, zondespek, Kesbeke, gerookte paling
Raymond Plat, de culinaire genius achter Restaurant Troef in het hart van Amsterdam, straalt van trots. Zijn toewijding aan het vak heeft hem een belangrijke onderscheiding opgeleverd: die van Paling Patron 2024/2025. Deze werd hem toegekend door Stichting DUPAN, vanwege zijn inzet voor het behoud van de rijke Nederlandse palingtradities en goed beheer van de […]
Droge-worst van Wild Beoordeling info!
Tijdens de opening weken van het Nederlands wildseizoen organiseert www.gastropedia.nl op het Park de Nationale Veluwe een nieuwe unieke wedstrijd. Wie maakt de lekkerst & Beste Wild Droge Worst van 2024. De voorzitter van de jury is Paul van Trigt. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige en winnaar van vele (inter-)nationale vakwedstrijden. Vanuit deze […]
Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ
VIDEOVERSLAG: Zaterdag 15 oktober 2022 vond het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ wat plaats. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De organisatie van de wedstrijd lag in handen van Gastropedia & Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, in samenwerking met de WBQA. Ben Kreuger maakte er een mooi video verslag van.
SOENIL BAHADOER, MEESTERKOK EN PATRON-CUISINIER NU OOK PALING PATRON
Soenil Bahadoer, Meesterkok en Patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindehof te Nuenen, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2022. De Paling Patron wordt uitgegeven aan mensen die zich inzetten voor de verbetering van de palingstand en het behoud van de Nederlandse palingcultuur. Soenil Bahadoer was zichtbaar met de award: “Als kok […]
Soenil Bahadoer, Paling Patron 2022 Paling, Ossenstaart, BBQ, Spicy Chef
Paling gevuld met farce van ossenstaart gelakt op de Japanse bbq, creme van bomboe, gefermenteerde mierikswortel, gepofte quinoa, ingelegde groene mango, pomtayer en saus van groene mollee. En als paling Patron 2022 gebruik Soenil natuurlijk uitsluitend paling met het ESF label. Kijk voor meer van dit soort culinaire film op www.gastropedia.tv RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT […]
Paling – Biet – Vandouvan – Soenil Bahadoer -SVH Meesterkok – Paling Patron
Speciaal voor www.gastropedia.tv maakt Soenil paling met het ESF label gelakt, rode bieten, ingelegde mini bieten, lak van biet, bieten scheuten, gel van sinasappel/ vandouvan, partjes sinasappel, krokant biet, vinaigrette van biet en vandouvan. Kijk voor meer culinaire video’s op www.gastropedia.tv RESTAURANT DE LINDEHOFBEEKSTRAAT 15671 CS NUENENT +31 (0)40 283 73 36 Website: http://www.restaurant-delindehof.nlE-mail: INFO@RESTAURANT-DELINDEHOF.NL
Paling Patron 2022 Soenil Bahadoer gaat uit zijn bol met Asperge- paling – yuzu
Cremeux van asperge met gemarineerde witte en groene asperge, mouse van paling met kaviaar, gelakte paling en yuzu dressing. Rendang van asperge met Umami oester en pastille van citrus. En als Paling Patron 2022 gebruik Soenil natuurlijk uitsluitend paling met het ESF label. Kijk voor meer van dit soort culinaire film op www.gastropedia.tv […]